Iphone ima slovenski telekomov račun..."Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Romunija"
Če ti tole nič ne pove ...
Iphone ima slovenski telekomov račun..."Uporabnik je telefonsko številko preveril v državi Romunija"
Če ti tole nič ne pove ...
Kje je fora pri taksnih oglasih? Klik…
Gre za artikle, ki se prodajajo krepko ceneje, kot je normalno in vedno tudi preko storitve “Brez skrbi”. Uporabniki niso neki na novo registrirani, ampak so stari tudi po 10 let. Uporabniki pa so nato po kaksnem dnevu ali dveh tudi vedno blokirani.
Tole je se en primer, edino da pa gre tukaj za “frisno uporabnico”: klik.
Vse cene so več kot 50% nižje kot so cene pri nas..."Gospa" ima kar nekaj zanimive robe po super cenah.
Najprej sem pomislil, da je ukradeno... samo kako ukrades nov telefon z računom? Zvočnike s škatlo... Račun je morda ponarejen, itak ni slovenski...
Nimam watsappa, pa Bled mi je malo daleč. Drugače bi pa šel malo pofirbcat
Ne skrbi, jaz sem absolutno takoj vedel, da gre za nateg v obeh prilepljenih primerih. Zanima me le, na kakšen način te nategnejo v teh primerih?Če te tukaj že takoj ne zmotijo te stvari, si idealen za prevarante....
Poglej priponko 80509
Poglej priponko 80510
V bistvu so zelo nizkeA to so nizke cene?
Pojma nimam za RC avtek ne bi nikoli dal na Bolhi 250€, za kao zvočnike pa tudi ne.V bistvu so zelo nizke
Kul...Pojma nimam za RC avtek ne bi nikoli dal na Bolhi 250€, za kao zvočnike pa tudi ne.
Kje je fora pri taksnih oglasih? Klik…
Gre za artikle, ki se prodajajo krepko ceneje, kot je normalno in vedno tudi preko storitve “Brez skrbi”. Uporabniki niso neki na novo registrirani, ampak so stari tudi po 10 let. Uporabniki pa so nato po kaksnem dnevu ali dveh tudi vedno blokirani.
"Gospa" ima kar nekaj zanimive robe po super cenah.
Najprej sem pomislil, da je ukradeno... samo kako ukrades nov telefon z računom? Zvočnike s škatlo... Račun je morda ponarejen, itak ni slovenski...
Nimam watsappa, pa Bled mi je malo daleč. Drugače bi pa šel malo pofirbcat
Mogoce ukradeno UIKje je fora pri taksnih oglasih? Klik…
To bo to ja. Ker vsi namreč prodajajo preko "Brez skrbi".To bo verjetno to:
Goljufi izkoriščajo sistem "Brez skrbi" pri malih oglasih, da pridejo do kreditne kartice
Spletni goljufi izkoriščajo sistem "Brez skrbi" na oglasniku bolha.com, da dobijo kreditno kartico uporabnikov.www.varninainternetu.si
Morda kupujejo v Mita in potem preprodajajo.Ariel in tablete za pomivalni stroj
Ariel in tablete za pomivalni stroj Ugodno prodam Ariel 5,0 litrov za 10 e in xxxl 100www.bolha.com
Kaj je fora poplava teh pralnih gelov za 1/3 cene kot v trgovini? Mogoče ve kdo iz prve roke?
Prvo kar mi pade na pamet je, da gre za neke low budget zadeve v ponarejeni embalaži. Ker nikjer v Evropi ni mogoče dobiti toliko ceneje Ariela.
Ne, so kar originali. Ampak jih predvsem šoferji dobijo na razne načine in jih potem preprodajajo. Isto kot npr. češko pivo in podobno. Poznam za primer, za katerega ve celo, sicer manjše mestece, ampak tip normalno posluje. Pa ima v garaži robe, ki se je ne bi sramovala kakšna manjša trgovina...Ariel in tablete za pomivalni stroj
Ariel in tablete za pomivalni stroj Ugodno prodam Ariel 5,0 litrov za 10 e in xxxl 100www.bolha.com
Kaj je fora poplava teh pralnih gelov za 1/3 cene kot v trgovini? Mogoče ve kdo iz prve roke?
Prvo kar mi pade na pamet je, da gre za neke low budget zadeve v ponarejeni embalaži. Ker nikjer v Evropi ni mogoče dobiti toliko ceneje Ariela.