Bolha, nateg ali kaj za vraga?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.828
5.555
113
A ti potem vsaj oglaševani izdelek odpeljejo ali se moraš še naprej truditi z prodajo?
Praksa je, da ko ti spraznijo račun, se javijo po kakšnem tednu, da ti lahko povrnejo večino denarja, ampak jim moraš nakazat še nekaj denarja,.

Baje da nekateri še veno čakajo na vračilo...

A si hotel ženo dat na oglas?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.828
5.555
113
OP nekaj prodaja, zahaja bi torej vpisoval številko kartice ?
Dane boš še tukaj taval v temi...

Prevaranti želijo podatke tvoje kartice, njihov cilj je da jim ti posreduješ te podatke s prevezo da potrebujejo
te podatke da ti bodo nakazali kupnino...

Podobno kot Kremeljska propaganda...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.369
6.251
113
Dane boš še tukaj taval v temi...

Prevaranti želijo podatke tvoje kartice, njihov cilj je da jim ti posreduješ te podatke s prevezo da potrebujejo
te podatke da ti bodo nakazali kupnino...

Podobno kot Kremeljska propaganda...

Za nakazilo kupnine potrebuje kupec trr prodajalca (in nič drugega), če se gresta brezgotovinsko poslovanje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.835
4.894
113
A ni Amazon sprejemal IBANov brez preverjanja en čas? Vsaj zdi se mi, da sem nekje zasledil tak podatek. Drugače pa ja, prevaranti pač zmeraj izkoriščajo človeško neumnost in je nekako ironično, da imajo polpismeni ljudje kar nekaj denarja na TRR in ker si želijo na hitro obogateti hitro podležejo prevarantom. Ravno danes bral, da je ženska iz območja Ptuja nekim lopovom s kriptom, ki so ji obljubljali dobiček pustila na telefon namestiti nekaj aplikacij. Pobrali so ji 31 tisoč eur. Draga šola postaja tale neinformiranost ljudi. Naši mediji pa tudi najraje poročajo o tem kar je plačano o tem pa praktično nič. Samo tu in tam kakšna obrobna novica.