Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kako bo družba obstala s takim razmišljanjem??
Bože mili kam tonemo. Babe nebi imele otrok, z dedci ne zdržijo niti 2 leti. Tolažba v mačkih in psih. Po eni strani botoksiranje na polno, po drugi pa mržnja do moških. Spet se eni dedci psihirajo po fitnesih. V hlačah pa vsebina bolj kot ne mrtva. Na drugi strani vse več mavričnih spolov, mrtva veja evolucije.
In na koncu rjuharke, rutarke v vrsti po 10 otrok...
Ja, to bi tudi jaz odsvetoval, pa sem težek pacient topogledno. Zaradi sledenja Maljevac (tm)(R) nasvetov (seveda na kontra spolu) sem ene dvakrat se malo zagiftal. Morda nekajdnevni tretma z Moviprep in Donatom pomaga....ampak načeloma se ni za zajebavat. Če je kao morje steupeno zaradi taistih izločkov....jih morda res ne rabimo direktno v gobcu. Razen seveda če je ob postelji litrica rakije domaće za desinfekciju...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.