podpis pod toleČist dobr je povedala, zdaj bluzite mamini sinčki. Z gospodinjo je povedala, da bo tud dec moral kdaj posesati, če niste razumeli. Bluzite o tiču, ki ga ne uporabljate, ker ste nesamozavestni, ker niste prepričani, da imate res najdaljšega in vas v glavnem zanima nabijanje in hvaljenje na forumih, ker ste samo na teh lahko frajerji.
Recimo jaz sem razumel.Čist dobr je povedala, zdaj bluzite mamini sinčki. Z gospodinjo je povedala, da bo tud dec moral kdaj posesati, če niste razumeli. Bluzite o tiču, ki ga ne uporabljate, ker ste nesamozavestni, ker niste prepričani, da imate res najdaljšega in vas v glavnem zanima nabijanje in hvaljenje na forumih, ker ste samo na teh lahko frajerji.
Recimo jaz sem razumel.
Težava pri precej (NE VSEH) modernih žensk pa je v tem, da bi one delile tradicionalno ženska opravila, tradicionalno moška pa ne. Pa ne govorim recimo samo o tem, ko je treba odmašit WC. Sem zadnjič poslušal pri sosednji mizi misico, kako je govorila svoji prijateljici, da ne more verjeti, da ji je fant rekel, naj pomaga pri košnji. Ka te si ti to nor. Nohteki in tak.
Tukaj se recimo zadeva pri meni ustavi.
Predlagam, da o opravila vsak pri sebi razdeli na:Hja, tradicionalno moško opravilo je prinesti denar domov, npr... Tega precej zensk (NE VSE) deli.
Drži. Samo potem moški doma ni delal, temveč je šel v gostilno in se zapil. Ženska pa vse uredila doma.Hja, tradicionalno moško opravilo je prinesti denar domov, npr... Tega precej zensk (NE VSE) deli.
Drži. Samo potem moški doma ni delal, temveč je šel v gostilno in se zapil. Ženska pa vse uredila doma.
Ključno vprašanje je: ali ona to ve, ali vemo samo mi in par frendov iz kafaneAmpak identično pričakujem od partnerke glede tradicionalno moških opravil.
Jaszt njo berem kot....V bistvu se "oglas" bere, kot da gre za ponudbo za (so)rezidentstvo v njeni nepremičnini, v zameno za prenašanje nje, njenih dveh oz. treh otrok ter dveh mačkov. Ali sem kaj spregledal?
Meni je zanimivo.....pri ženskah.,...kako se hitro če ji neko opravilo ni (recimo tankanje avta-že bla tema tu!)....takoj z vsemi štirimi....to pa jaszt NE BOM.....to boš delal ti....ni debate....Totalen BS. Moski so vedno bili očetje in tudi so kaj postorili doma. Recimo travo pokosili, kot si rekel, gre za tradicionalno mosko opravilo. Pa se marsikatero drugo.