Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Premočan stisk prednje zavore in mu je kolo zablokiralo. Podzavestni odziv na situacijo. Sicer pa kolikor vidim, gre za ER-5, ki ima res slabe zavore.
Sem na isti način ta vikend skoraj padel, ko me je med prehitevanjem voznik pred mano skoraj zrinil iz ceste. Vozil sem za njim 10 minut, se pravi v 10 minutah niti enkrat ni pogledal v katerokoli ogledalo. Na srečo sem takoj, ko je zaškripala guma popustil ročko.
Ravno pred križiščem je gledal nekam na desno in kljub relativno visoki hitrosti še pospešil... potem pa paničen stisk zavore, mogoče ravno tam kak naftni madež na tleh in hopla... v vodoraven položaj...
Če pozorno pogledaš, je tovornjak samo polkrožno obračal. Motorist tega ni pričakoval, zato gre prehitevat. Desno pa gleda zato, ker je naredil bočni pogled pred prehitevanjem. Zakaj ga je pa tako hitro odneslo pa blage. Lahko da je bil kak naftni madež.
Po moje je odvrgel kolo, ko je videl da se mu nebo uspelo ustaviti. Pametna odločitev...
Sem že sam delal na kolesu... Ko vidiš da boš zletel, poskusiš skočiti dol in se skotaliti. Manjša možnost poškodb.
zakaj?? Zato, ker se je preveč peljal!!!!!!! In ko je prišla nepredvidena situacija, je šlo po tleh. Lahko je srečen, da se je pravi čas vse skupaj ustavilo, ko je šlo po tleh. Noga je ostala cela zaradi milimetrov, ki so ga ločilo da mu zapelje preko kamion. Ko je kamion začel zavijati ga verjetno še sploh ni imel v vzratnih ogledalih...in če bi bila hitrost motorista normalna za takšen promet, bi se lepo ustavil in pika. Takšne stvari se dogajajo lokalnim Rossijem in Stonerjem itd.
ja, ampak ko je motor na boku in drsi po tvoji nogi in še 3 vijakih..in s svojo težo vleče naprej...ni zanimivo..je bolje it posebej. če greš posebej imaš celo nekaj možnosti..zavijanja recimo..
je pa res, d aje bolje it z motorjem v robnik, ali ograjo kot pa brez
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.