Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kupljeno ze, ampak ga nisi ti kupil..torej zivs v stanovanju od mamice in ocija..kaj mutis zdaj.?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
s5 ne razumeš.....noben mi ga ni dal.....ni moj....vse je v odnosu...drug do drugega
A "tvoja" kmetija je bla po Jazbinšku.....al ste nacionaliziral 45?
Citat:
Tudi vsi te problemi (tudi tebe...patriota in alkoholika) okol nevoščljivosti glede dedovanja izvirajo ravno iz patoloških odnosov ki ste jih uspeli razvit v svojih familijah
Citat:
Stanovanje je kupljeno.......u celini
Pa preden začneš sadit rožice o socializmu...
Kupiš ga lahko tudi danes......malo težje kot takrat......ampak tudi takrta ni bilo lahko za proletariat! (odrekal si se takrat kot se tudi danes...preden s patriotom zabluzita!)
A tole ste pa spregledal? Saj da si "na svojem" ni treba da si vpisan v ZK. Jaz sem pred prodajo/ nakupom nepremicnine resno tuhtal da bi sel s 150k€ v zepu raje v najem in bi cez let let kupil primerljivo nepremicnino za 120k€(15 jurjev bi me prisla najemnina, 15 jurjev bi imel pa v žepu. Ce bi imel zaupanje v bancno pravni sistem.Citat:
s5 ne razumeš.....noben mi ga ni dal.....ni moj....vse je v odnosu...drug do drugega
A "tvoja" kmetija je bla po Jazbinšku.....al ste nacionaliziral 45?
Citat:
Uporabnik pol3ni pravi:
Zanimiva tema.Še moja izkušnja življenja pri mojih starših.Po mojem se že v najstniških letih in naprej vidi ,če bo zadeva šla skupaj,Sploh če primerjam mene in mojo sestro.Sestre si ne predstavljam da bi živela pod isto streho.Za to je tudi pri 20- ih pobrala šila in kopita ter šla.Živim pa že 15 let pod skupno streho
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kupljeno ze, ampak ga nisi ti kupil..torej zivs v stanovanju od mamice in ocija..kaj mutis zdaj.?
Naj stanovanje zažgem ker ga bom podedoval? To pa je butalska logika
Še patriot tega ne upa narest s kmetijo....pa čeprav jo sovraži v dno duše
Vesel sem za odnose ki jih imam s familijo....ožjo in daljno....
Marsikateri tukaj gor jih nima....
Tudi vsi te problemi (tudi tebe...patriota in alkoholika) okol nevoščljivosti glede dedovanja izvirajo ravno iz patoloških odnosov ki ste jih uspeli razvit v svojih familijah
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Brez skrbi, nisem ti nevoščljiv.
V bistvu ste mi taki, ki komaj čakate da boste kaj podedovali, pomilovanja vredni nesposobneži.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
U madona, zdaj že Karla Velikega primerjaš s sabo in Kamelčijem.
Neverjetno kake izgovore vse najdeste za svoje mama's boy življenje.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
U madona, zdaj že Karla Velikega primerjaš s sabo in Kamelčijem.
Neverjetno kake izgovore vse najdeste za svoje mama's boy življenje.