Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.660
113
Ze v osnovi nisi dojel namena tega tecaja
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
Hehe...ok si rekel da si bil po lastni volji tam in ne zarad zbijanja tock...pa se te ne bom privoscil
tongue-1.gif

Btw mal sva OFFtopic
grin1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst bi z veseljem živel pri mami ali tašči.
Samo so naju tako čudno vzgojil, da na dolgi rok ne bi preživel:( Jebiga, razlika v letih naredi svoje. Vsak bi rad imel svoj mir, po svoje pospravljeno/razmetano, kuhano... To pa žal brez 100% ločenega štuka in dvorišča (kar v večni primerov ni možno) pa ne gre.

Jst bi imel 2m visoke ciprese, oni ne bi imel nič. Jst bi se s sodedom zmenil, da mi gre njegov mačk na k.. ko mi po avtu hodi, oni raje trpijo pa se delajo fine... in tako vidiš, da je boljš it v garsonjero, pa smo vsi veseli in se imamo radi. Luštno se je videt in luštno je it spet vsak k seb spat;)

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
zmaga.gif

Imam to sreco da imam stanovanjski problem resen....in se lahko posledicno strinjam s tabo!

Sedaj pa opazuj radoznale ki bodo zacel snofat kako sem prisel do stanovanja....in pa kako lako meni
stupid-1.gif

Jst pa pravm sam...delat je treba na odnosih...pa se razumet...ne pa bit disfunkcionalna familija

OMG zdej me bodo gazili...3/4 alterja pa skreganih z sorodniki pa trajno zaznamovanih zato

Idriiiija ti recem
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
Hehe...druuuže
cheer.gif

Prav se od nobenega...pa upam da se dolgo ne (da bodo se dolgo ziveli namrec)...

.....tako je ce se doma razumes med sabo...

Ne privoscim pa nobenemu ki se ne...ker skregana familija....to je svetovni fail...k da se s kruhom skregas
bonk.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ni problem, da stieber živi v družinski hiši s psom
smile-1.gif

malo se bo treba počasi zresnit pri 40ih

Ma vsaj partnerko. Tut to je neki
grin1.gif

Štibr, kako sedaj kaj prednji konec v krožnem, ko daš gas na alfi višjega cenovnegqa razreda. Gre še naravnost, al se je že kaj spremenilo in odnese rit? Sam prašam.
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
smile-1.gif
nisi vsega razumel...kot že velikox do sedaj....

V stanovanju sem 99,99% sam

0,001% je bolj za pač tist občutek oz varovalka da se ne bi zgodilo (what if!).....strah da bi ju nekdo porinu čez prag....pač njuna želja ( recimo temu psihološki efekt)

Se pa tej želji niti ne čudim......ko gledam odnose drugje pri drugih ljudeh
bonk.gif

Ti si že zažgal kmetijo
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
smile-1.gif
s5 ne razumeš.....noben mi ga ni dal.....ni moj....vse je v odnosu...drug do drugega

A "tvoja" kmetija je bla po Jazbinšku.....al ste nacionaliziral 45?

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Živim v lastnem stanovanju, stroške življenja in luksuza krijem izključno sam (z ženo). In tega se ne sramujem.
In ja, sem levičar.
evil.gif

Lp

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
Stanovanje je kupljeno.......u celini
tongue-1.gif

Pa preden začneš sadit rožice o socializmu...

Kupiš ga lahko tudi danes......malo težje kot takrat......ampak tudi takrta ni bilo lahko za proletariat! (odrekal si se takrat kot se tudi danes...preden s patriotom zabluzita!)