Zakaj je potrebno šparat?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Morate razumeti stare ljudi, nikol se ne ve kdaj se bliža zadnja ura in vsaka minuta je pomembna.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Starim ljudem ni ravno lahko, ko so v trgovini. Počutjo se kot, da bi bila trgovina namenjena samo njim, nekaj najhujšega je čakat v vrsti in morajo tistemu, ki je pred njimi, nujno "dihat za vrat", ker bojo mogoče tako prej na vrsti...
smirk-1.gif
Hehe, še boljši so tisti, kateri se kao ''nevedoč'' urivajo. Pa fuc.k off, a nima dovolj časa na tem svetu in pol se gre še urivat noter. Ko jo opomniš pa še kaj *******.
PS: Imajo tele bakice orenk trde komolce
grin1.gif
.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ja, pa Francoze se znajo tudi narest.
Ni bilo v trgovini, pa vseeno:
Lj, Geodetska. V vrsti nas čaka okoli 25 na tisto, hvala bogu že nepotrebno mapno kopijo. Čakalna doba cca 2,5 ure.
uf-1.gif

Pride čez cel hodnik gospa okoli 80 let, ampak zelo vitalna. Gre mimo nas in vstopi v nam vsem zaželjeno sobo.
Ni je 30 minut (delala sta dva in vrsta je še počasneje kopnela). Pridem na vrsto, med čakanjem na print pa poslušam gospo, ki drugo referentko mori nekaj z denacionalizacijo, jo komandira,...
Rekel sem "gospa, vi ste se pa urinila, a ne". Referentka jo je vprašala po čakalnem listku, ki ga jasno ni imela (obrazložitev - "ja nisem vedela, da čakate to sobo")
10.gif
in jo z veseljem poslala na čakanje.
Ne rečem za uboge penzioniste, katerim pomagam, če lahko. Ampak stara vešča v penziji, ki se uriva mimo zaposlenih z manj časa in družinami, ki komaj čaka, da bo trimčkala na Rožnik
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Citat:
Ker zdaj: zlozim aktikle v vozicek. Zlozim artikle na tekoci trak. Zlozim akrtikle v vrecko/v vozicek. Zlozim akrtikle v avto. Zlozim artikle iz avta v bajto.
Ne mi rect, da ob vsej tehnologiji ni mogoce, da mi skener pobere vso robo v vozicku, kar pomeni, da lahko blagajnicarke odpravimo
RFID - imajo nekateri Wall Mart-i. Problem je, ker mora proizvajalec opremiti proizvod z RFID chipom

ja pravijo, da za enkrat se jim ne splača to, ker furajo preveč artiklov po nizkih cenah - če bi bili vsi artikli po par evrov ali več, bi že davno to imeli

čeprav to tudi ni ravno v duhu potrošništva, saj takrat ko čakaš, da pred tabo plačajo še vržeš kako žvečilko na trak ali kaj podobnega

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Na žalost ne poskenira platoja ampak poskenira eno piksno in stisne x24. Mislim, da imata/bi morala imeti piksna in plato drugačno BAR kodo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Pri vodah od radenske so različne (v šparu in mercu), pri kokakoli tudi, pri fruktalovih sokovih tudi. za ostalo ne vem, ker ne kupujem ...
6pack becksa ali hakinena je tudi 1 produkt ...

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz pa bom zvest nakupovalec v tisti trgovini, kjer bo posebej blagajna z napisom: tukaj ne gnjavimo z pikami, točkami, karticami,...

Saj te nikjer ne gnjavijo s pikami, točkami, karticami. Na blagajni te lepo vpraša, če imaš slučajno piko kartico ali pa če rabiš tiste nalepke. Kako pa naj ve, da ti nimaš ne pika kartice in ne zbiraš nalepk. Torej, bi ti moral imeti okoli vratu tablico, ne uporabljam vaših dodatnih storitvev in le plačal bi rad.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
To je šlo tudi meni na živce. Pritrogaš do blagajne karton mleka, ki ravno toliko, da se skupaj drži, na njem so vsaj tri črtne kode, a blagajničarka ga mora razdreti, da ven dobi tetrapak in ga poskenira
stupid-1.gif
.

Jodlarji vsaj ne težijo za tiste pike in kartice. Glede popustov za zvestobo pa se mi še najbolj dopade francoski način.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Šestaki se štejejo kot enoten izdelek, ki je tudi cenejši kot šest piksen/flaš). Platoji piva pa že dolgo ne več (včasih so bili vidno cenejši kot pa 24 piv) in je ceneje kupit 4 šestake kot pa en plato.