Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Hyundai samo če se vzame verzijo z navigacijo, sicer je noter grd ko smrt. C5 mi je tudi noter švoh, sicer je ok. Superb mi zunaj ni všeč (osebni okus pač), tako da ostaneta Insignia in Mondeo. Bolj racionalen bi bil sicer srednji, a mi je Insignia bolj všeč, tako da sem kliknil nanjo.
Itak mi pa nobeden od zgornjih ne bil prva izbira. Če bi imel še nekaj več denarja oziroma bi lahko počakal do prihoda novega bi vzel Accorda (zaenkrat imajo še čisto predivjo ceno), sicer pa Passata. Ni nič dražji od navedenih in se mi vseeno zdi pol stopničke višje. Pred dnevi sem recimo na Porsche Slo. gledal enega 2.0TDI Comfortline z nekaj opreme in kovinsko barvo za manj kot 22 jurjev. Avto je bil NOV in z štiriletno garancijo. Me je imelo da bi ga šel kar plačat, a zankrat srce še vedno kaže k hondi (če bodo vztrajali na teh cenah se bo to kmalu sprmenilo)
samo ta Passat za 22k je z 1.6 mašino s 105 konji, kateri ne grejo nikamor. Sam sem ga enako gledal, samo se odločil raje za Insignio - veliko bolje opremljena in 130 konjev.
Glede velikosti koles par postov zgoraj.
Insignia ima 18 COL gor, res ne vem katero b%$%&o je to dal serijsko.
sam sem že pred nakupom prevril cene 17 col gum in feln.
Mi je pa koelga povedal,da jih kar nekaj jamra pri nakupu zimskih gum...