Zakaj eni čakajo na pumpi v vrsti...?

Avto postavim...

• Skupaj glasov
    192

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Logično je da je odprtina za tank na strani po kateri vozimo - torej za nas na desni in, ko izstopiš iz vozila imaš na levi prostor za odpret vrata.
Japonci kolikor vem imajo večinoma odprtino na levi.

Mislim, da ni tak.Vse je odvisno on načrtovalcev, kam so dali tank in auspuh oz. kje je ostalo dovolj placa.Malo poglej okoli, pa boš videl malo morje avtov, ki majo odprtino na levi strani.Verjento pa jih je več, ki jo majo na desni.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.441
423
83
ksz

kako pa potem tankaš starega XJ6? Počakaš, da sta prosta avtomata na obeh straneh, zapelješ na sredino in v vsako luknjo vtakneš svojo pištolo, eno z leve, drugo z desne?

In opazuješ jezo ostalih, ker si blokiral dve stezi
tongue-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Hehe. Ne ti pa ne ostali ne morte bit zadovoljni.Ostali čakajo, ti pa daš malo plačo
bonk.gif

Zanimivo sicer, nisem vedel.
cool-1.gif

Fuel-lids.jpg

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Načeloma tankam na pravi strani, razen če je gužva (torej da najmanj eden pred mano še tanka). To pa zato, ker če tankam na napačni strani, mi zaradi nategnjene cevi in posledično rotirane ročke konstantno meče ven avtomat ročke in jo potem moram skozi držat.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.006
173
63
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Kolkr jaz opazujem imajo azijski avti večinoma na levi, evropski pa na desni.

Možno. Je pa odvisno, kje je tank in auspuh.Če je auspuh na levi, je pokrovček na desni in obratno.

A če sta avspuha na obeh straneh, je potem pokrovček na sredini zaradi uravnoteženja al kako?
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.155
3.617
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:

Možno. Je pa odvisno, kje je tank in auspuh.Če je auspuh na levi, je pokrovček na desni in obratno.

Ne nakladaj, ves koliko vozil ima izpuh na obeh straneh....
BMW 335, M3 , pa se mnogo drugih...
Enkrat pod avto poglej, pa malo preštudiraj kje imajo v resnici izpuhe speljane. Ni pomembno samo to, kje izpuh zadaj iz odbijača pogleda.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Cev je ponavadi vsa mastna ,pa ko se vleče po tleh se nalima nanjo droban pesek ali pa kamenčki ,ki ti potem kar lepo podrsajo po laku.
Sem že videl kako izgleda lak .

lost1

mnz
19. jul 2007
8.454
146
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:

Ne nakladaj, ves koliko vozil ima izpuh na obeh straneh....
BMW 335, M3 , pa se mnogo drugih...
Enkrat pod avto poglej, pa malo preštudiraj kje imajo v resnici izpuhe speljane. Ni pomembno samo to, kje izpuh zadaj iz odbijača pogleda.

Evo pametnjakovič,pa poglej kdaj pod avto

tony

Guru
23. jul 2007
9.649
1.479
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

kako pa potem tankaš starega XJ6? Počakaš, da sta prosta avtomata na obeh straneh, zapelješ na sredino in v vsako luknjo vtakneš svojo pištolo, eno z leve, drugo z desne?

In opazuješ jezo ostalih, ker si blokiral dve stezi
tongue-1.gif

V čem je fora? Ima dva tanka? In angleži niso imeli za pretočno črpalko? Kaj tretjega?
smile-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Najbrz tako golta bencin, da moras iz 2 strani vlivati notri naenkrat, da je sploh zadosti za prosti tek
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pa ti po možnosti natanka dizl v bencinca
evil.gif
Vsaj dokler nebom konstantno tankal poln kesl.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Najbrz tako golta bencin, da moras iz 2 strani vlivati notri naenkrat, da je sploh zadosti za prosti tek
evil.gif
Aha ... zaradi tega je na tankštelah opozorilo da se ne sme tankati pri prižganem motorju
evil.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Pa ti po možnosti natanka dizl v bencinca
evil.gif
Vsaj dokler nebom konstantno tankal poln kesl.

Hm v zameno da na mrzel februarski dan ostaneš v avtu, ko brije sibirc, ti samo stisneš gumb ki odpre kesl in naročiš "polno " tačas pa v miru našteješ evrčke , poslušaš vmes ACDC, plačaš in odpelješ. Za to tvegam napačno tankanje . Škoda da Mcdonalds nima tankštel bi vmes naročil Mac-a
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Itak sem jaz mislo bolj sarkastično kot ne.Se strinjam s tabo. Odpreš okno, zdravo 100 oktanskega za 40 eur prosim, pa se že toči.
smile-1.gif
Definitivno je komot.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
A ne govorijo naši ponudniki, da preživijo zgolj na račun dodatne ponudbe v trgovini, ker samo s prodajo goriva bi bili v minusu?

Drugače pa tankam na tisti strani, kjer je prosto, še raje pa tam, kjer je plačilni avtomat. Zadnjič na Petrolu v vrsti čakali 4, a nasprotna stran prosta. Mene ne moti, vsaj ni treba čakat
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.194
41
48
Drugače ima hofer nenormalno kratke cevi za tankanje. Jaz pri Corsi B nisem uspel potegnit cevi na drugo stran! Pa dvomim, da je taka dolžina samo na eni pumpi... V osnovi se ne sekiram, na katero stran se postavim. Razen hofrove pumpe so do sedaj vse druge imel dovolj dolge cevi.

LP