Zajëbavanje ''frajerjev''

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Itak, ker če ne bom ničesar nazaj rekel bo model nehal težit vsem naokoli kajne?

Sicer pa vsak odreagira po svoje, vidva očitno odideta stran z repom med nogami.

Mene pa sploh noben frajer ne ogovarja, a ni to zanimiv? hehe

Drugač pa takih for se nemoreš naučiti na forumu, jih moraš imeti "v krvi" ker ni vsaka situacija določena vnaprej, pač vidiš kako je in temu primerno govoriš, to je to.

LP

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
En izmed mojih (čudnih) hobijev je, da rad po domače povedano v glavo jëbem ''frajerje'', ki hočejo biti glavni, kjerkoli že pač naletim na njih (kafič, diskoteka, na cesti...), nikoli se jim ne pustim.

No kaj želim povedat - imate kakšen recept uspešnega jëbanja v glavo? Lahko tudi kaj takšnega, kar bo model zaštekal šele čez 2 uri.

Recimo, ko ti reče nekdo ''Te je kdo kaj vprašal?!?!'' odgovoriš z: ''Sej nisem odgovarjal'' (preverjeno jim dvigne tlak). Potem če ti reče ''Iščeš težave?'' odgovoriš z ''Nimaš že sam dovolj težav?'' (pa še mogoče ga pogledaš gor-dol). Dalje če ti kdo reče ''Si še vedno tu?'' rečeš: ''Sem bil na kosilu vmes, pa sem že nazaj'' ipd.

Imate tudi vi kakšne podobne recepte?

PS: Če niste pripravljeni na pretep ali če nimate hitrih nog raje zgornjih stavkov ne uporabljajte
wink-1.gif

Hecaš se
hysterical-1.gif

Maš te mojstovine na kakem plonkcu, al ti to v pereči situaciji kar iz glave?
write.gif

che

Pripravnik
20. jul 2007
169
1
18
sej se pa ti u druge...............pol jih pa po pesi dobiš
sprasujem se.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
zmaga.gif
, my point exactly

Odregairaš situaciji primerno, ne pa, da kle sprašuješ za "hints&tips" kako verbalno nadvladati čefurja.

To rabi, da si švinglce napiše.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Itak, ker če ne bom ničesar nazaj rekel bo model nehal težit vsem naokoli kajne?

Sicer pa vsak odreagira po svoje, vidva očitno odideta stran z repom med nogami.

Naceloma zahajam na mesta, kjer se raznoraznih "zescih" ne tare in zato se tudi ne vtikajo vame.

Ne vem pa zakaj bi se moral spuscati na nivo (verbalni/fizicni) nekega primitivca, ki gre ven zato, da sika vsem po spisku. Ampak ce se ti pocutis poklicanega za to, pa tudi prav...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

Hecaš se
hysterical-1.gif

Maš te mojstovine na kakem plonkcu, al ti to v pereči situaciji kar iz glave?
write.gif

Kakšno leto do leto pa pol sem imel švinglce v žepu, zdaj pa že kar gre in zmorem tudi že samostojno. Daj bodi malo ponosen na mene, sem bolj sramežljive sorte.

Sarkazem off: Pa kaj je res treba pisat nekaj brezveze? Se na tem forumu res ne da izognit postanju nekam, kjer nimaš kaj (pametnega) napisat na tisto temo?
crazy1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
No, no, ne boš menda rekel, da maš ti 4.200 poznavalskih postov
grims-1.gif

Ta topic sicer kar kliče po podjebavanju, hkrati pa ti da priložnost, da svoje replike kar na nas sprobaš brez da bi bil v nevarnosti, da jih fašeš
grims-1.gif

B81

22. jul 2007
37.094
10.585
113
Nič kaj....Žalostno ga pogledam in rečem: Oprosti! Sori ded. Nisem mislo. Sori res. Bemoboga, oprosti no. Pa ke si nor. Oprosti no, pa kaj bi rad? ...... etc.......

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
priden.gif

V informacijo - nimam teh problemov, ker se zelo redko kdo vtakne vame.

Isto pri meni. Če pa pride do česa takega, imam pa za izzivalca pripravljena naslednja vprašanja oz. odzive:

1. Ali je to provokacija?
2. Zakaj si tak?
3. Ne razumem.
4. Kako to misliš?

- v poljubnem vrstnem redu
grin1.gif