Zajëbavanje ''frajerjev''

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
En izmed mojih (čudnih) hobijev je, da rad po domače povedano v glavo jëbem ''frajerje'', ki hočejo biti glavni, kjerkoli že pač naletim na njih (kafič, diskoteka, na cesti...), nikoli se jim ne pustim.

No kaj želim povedat - imate kakšen recept uspešnega jëbanja v glavo? Lahko tudi kaj takšnega, kar bo model zaštekal šele čez 2 uri.

Recimo, ko ti reče nekdo ''Te je kdo kaj vprašal?!?!'' odgovoriš z: ''Sej nisem odgovarjal'' (preverjeno jim dvigne tlak). Potem če ti reče ''Iščeš težave?'' odgovoriš z ''Nimaš že sam dovolj težav?'' (pa še mogoče ga pogledaš gor-dol). Dalje če ti kdo reče ''Si še vedno tu?'' rečeš: ''Sem bil na kosilu vmes, pa sem že nazaj'' ipd.

Imate tudi vi kakšne podobne recepte?

PS: Če niste pripravljeni na pretep ali če nimate hitrih nog raje zgornjih stavkov ne uporabljajte
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
men je bla zmagovalna ta, je enkrat en čapac newyorker stil majca brez rokavov z tribali pa lancom pa to težil eni 40+ letni, pa mu je samo rekla, kaj si rigno al si hoto kaj povedat?

loool
hysterical-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Meni je model iz avta (ker nisem takoj prvo sekundo se izstrelil izpred semaforja) nekaj signaliziral in mahal, sem samo odprl okn, pokazal, naj to stori tudi on in ko spusti okn, sem se zadrl: "Kwa je, ab rd eno na gobc?!?" Je sam spizdil naprej
grin1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Dobra je tudi ta, da mu za vsakim njegovim vprašanjem rečeš "Kaj?"

Npr.

Kaj maš kake probleme?
Kaj?
Če maš kake probleme?
Kaj?
Kaj si gluh?
Kaj?
Kaj si ti fukjen al kaj?
Kaj?

aplauz.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ni dolg nazaj sva imela z enim "lanac, evrošport trenerka" eno bolj grobo, pa me vmes(po ene parih minutah) vpraša; " A ti pa ne maraš čefurjev a ?" Jaz pa: " A to si šele zdej opazu" . Je sam pogledu pa bil tiho.
hysterical-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Dobra je tudi ta, da mu za vsakim njegovim vprašanjem rečeš "Kaj?"

Npr.

Kaj maš kake probleme?
Kaj?
Če maš kake probleme?
Kaj?
Kaj si gluh?
Kaj?
Kaj si ti fukjen al kaj?
Kaj?

aplauz.gif

V nadaljevanju pride do preobrata:

provokator: "homo reče kaj..."
frajer: "Kaj?
smirk-1.gif
"

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
En izmed mojih (čudnih) hobijev je, da rad po domače povedano v glavo jëbem ''frajerje'', ki hočejo biti glavni, kjerkoli že pač naletim na njih (kafič, diskoteka, na cesti...), nikoli se jim ne pustim.

In potem izpades isti "petelincek" kot oni...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
zmaga.gif
, my point exactly

Odregairaš situaciji primerno, ne pa, da kle sprašuješ za "hints&tips" kako verbalno nadvladati čefurja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Itak, ker če ne bom ničesar nazaj rekel bo model nehal težit vsem naokoli kajne?

Sicer pa vsak odreagira po svoje, vidva očitno odideta stran z repom med nogami.