Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
ksz... V čem je sploh fora, da delajo avte na zadnji pogon? Driftarji ste jih ziher veseli, kaj pa ostali? Problemi z odnašanjem zadka, problemi v dežju, še večji problemi v snegu... Dandanes sicer rešujejo težave z ESP in podobnimi pripomočki, ampak kaj bi naj bila prednost zadnjega pogona?(Odgovor: ''veselje pri vožnji'' ne šteje).![]()
ESP se vgrajuje zato, da se poveča prodajne številke (v teh 15ih letih gotovo za nekaj sto odstotkov), ker si zdaj upajo RWD vozit tudi zaspane stare mame s šalco kofeta v roki (zato BMW tako dolgo ni imel originalnih cup holderjev v avtih

Nočeš slišati "veselje do vožnje"? Okej

Je pa dejstvo, da je tudi avto z RWDjem lahko za en drek, ni pa RWD pogoj, da bi bil avto slab

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Sploh pozimi je the best!!!!!!!!!![]()
Samo v breg ne smeš odnehat gasa.![]()
Drugače pa imam 2 30 kilogramske svinčene uteži namesto peska za v prtljažnik če kdo rabi.
Bivši lastnik mojega avta je nekaj sanjal o obtežitvi kufra pozimi, pa nisem sam tega nikoli rabil

Citat:
Uporabnik dreja pravi:
Zanimivo, da ko se kdo zabije z bmw-jem me takoj "mojstri" zacnejo prepricevat, da se je to zgodilo zaradi zadnjega pogona. In da so RWD avti nevarni... S FWD-jem bi verjetno ravno tako zletel s ceste, nic kasneje, kvecjemu pod malo drugacnim kotom. Ko pa kdo s FWD zleti s ceste, nihce ne krivi sprednjega pogona...
LP
Se absolutno strinjam (in sem že enkrat napisal tukaj gor): tam kjer bom letel s ceste z RWD, boš vsak tudi s FWDjem. Mene bo v drevo ruknilo z zadnjim koncem, nekoga drugega pa z sprednjim.
Skratka, can't we all just get along?