zadnja stranica omare

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Pozdrav

Ali se da kje poceni kupit 3mm debelo iverko belo na eni strani v Bauhausu ali čem podobnim ali bo treba do lokalnega mizarja fehtat?

LP
J

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Lesonit je bil včasih. Tudi tovarna v Ilirski Bistrici.
Danes je material imenovan lesomal, tudi da se loči po postopku izdelave - suhi, mokri

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Bauhaus ma. Odrežejo po meri in zaračunajo na kvadratni meter (neto izrezanga).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kje pa še režejo po meri v lj pa po normalnih cenah?
bauhaus je kr pocen, sam zlo grdo robove zalepi
hobiles.si mi je mau daleč pa tut cene imajo mau višje, nardijo pa zlo vredu
v baumaxu še nisem bil, imajo pa podobne cene kot baumax
slovenijales ima malce višje cene kot bauhaus, se pa ne spomnem kak so mi nardil. Očitno vredu:)

igi

Guru
13. okt 2007
5.609
1.208
113
Celje
http://www.lesoprodukt.si/opodjetju/kontakt.php

imajo novo opremo in bi moralo biti narejeno dobro
smile-1.gif

Če rabiš večjo količino napiši, ti lahko mogoče kak % uredim...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx. Škoda ker nimajo cenika na spletu.

Če potrebujem , je par kosov, za kako omarco al pa kej. Thnx za ponudbo.

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik igi pravi:

smile-1.gif

A delaš tam, da kak % urediš? :) Bi mi kr prav prišlo, imam glih neke večje kose razreza v mislih. :)
Je pa lesomal, če me spomin zelo ne vara, 1,07€ na kvadratni meter oz. tukaj nekje. Ni drago, so pa dragi ABS robniki.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Od kdaj pa LESOMAL obrobljajo?
In kako se to naredi pri debelini 3mm?

Da ne bom ciničen - verjetno je mišljen IVERAL, torej iverica z umetno oblogo, kjer se robovi lepijo z ABS folijo na robnih lepilnih strojih različnih velikosti, tudi ročnih in če je potrebno se da to narediti tudi doma, v garaži, brez stroja.

Brez zamere!

LP

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Od kdaj pa LESOMAL obrobljajo?
In kako se to naredi pri debelini 3mm?

Sem enakih misli
smile-1.gif

Iveral se pa lahko robi z navadnim robnim trakom (lahko ga sam napeglaš z likalnikom, na eni strani ima lepilo in obrežeš z olfa nožem) ali ABS (boljši, nekoliko izbočen, bolj trpežen in dražji).

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Jao, dobro vem, kaj je kaj. Res sem pa nerodno napisal. :)
Hotel sem samo opozoriti, da če bi dal iveral obrobljat, da je presneto drago (vsaj meni se zdi).
Se odmikam, da me ne požrete. :)

igi

Guru
13. okt 2007
5.609
1.208
113
Celje
Citat:
Uporabnik timm pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:

smile-1.gif

A delaš tam, da kak % urediš? :) Bi mi kr prav prišlo, imam glih neke večje kose razreza v mislih. :)
Je pa lesomal, če me spomin zelo ne vara, 1,07€ na kvadratni meter oz. tukaj nekje. Ni drago, so pa dragi ABS robniki.

Mah ne delam direktno tam, jim pa res skrbim za neke ključne stvari in recimo da poznam prave osebe....
wink-1.gif
Pa če bo razlike za burek pa je bolje kot nič! Samo napiši mi, ko boš rabil, pa ti povem kako speljati.

So pa tri cene pri ploščah. Ena je cela plošča brez razreza (najcenejša), druga varianta je hoby razrez, kjer lahko vzameš samo en kos (precej drago), najboljša varianta pri večjih količinah pa je, cela plošča z razrezom. Cena solidna, vzeti pa moraš celo ploščo, oni ti jo pa razrežejo kakor želiš.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Pa lahko napišeš, koliko pride kvadratni meter, ali so cene poslovna tajna, saj na njihovi strani ni nobenih cen, kljub temu da ponujajo naročilo preko neta.
Hobiles ima vse cene zraven in ko naročaš preko neta že vidiš končno ceno.

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Ker imam namen zamenjat fronto pri kuhinji me zanima cena za kvadratni meter 19mm iverala, po komadu in cena če vzamem celo plato z razrezom, dezen še nisem izbral. Koliko pride leplenje za meter 2mm ABS-a. Zanima me še, če imate navoljo tudi prevoz.
Pa verjetno bo ta informacija koristila še komu na forumu.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
cena je taka:::: kolikor košta material, je cena ražagovanja in obrobljanja 1/3 cene materiala
prevoz pride okoli 1 € na kilometer

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
cena je taka:::: kolikor košta material, je cena ražagovanja in obrobljanja 1/3 cene materiala
prevoz pride okoli 1 € na kilometer
Ta odgovor mi ne pove popolnoma nič. Jasno sem te vprašal koliko je pri vas m2 iverala, ti pa mi odgovarjaš v nekih razmerjih.
Drugič ne delaj reklamo za neko trgovino, če ni možno izvedeti cene. Iz tvojega sprenevedanja sklepam, da ste tako dragi, da cene ne upate izdati, saj računate na naivne stranke, ki samo pridejo naročijo in brez besed plačajo.