ZA VSE SLEPE KADILCE - da se ga nakadite ko turki

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
po 9. uri? takrat komaj odprejo. verjetno si mislo po 21:00 .... mislim koliko trgovin pa je še odprtih po tej uri?
bonk.gif
......... zakaj bi pa čakal do 9. ure? te pa si idi zaj po pir ...... zakaj bi te čakal do večere če si lahko že zdaj trdi

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
po 21. uri če sem natančen. Vedno smo z družbo nekaj si poleg že vzeli, pa tudi ne moremo več tega, ostane samo še pivo za 2,5 € pa še to 0,33 ker v mestu pussyi ne poznajo več 0,5. No v glavnem, takrat se je dalo dokaj mirno prenest, pa stavim da pijača prinaša več profita kot čiki.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Pa res kot je napisala ena zgoraj - tote temo so brez veze - kadit se več ne sme in basta - kadilci boste preživeli, nam nekadilcem pa je sedaj lepše.
V soboto pa vzet preko študentskega servisa inšpektorje in kasirat - pa da vas vidimo koliko vas bo kadilo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj pijačo lahko prodajajo.
Ja, mislil sem po deveti uri zvečer.

Francoz

Pripravnik
Mislim, da bi bilo MNOGO BOLJ PAMETNO, da bi šli v decembru kakšen dan NE DELAT.
Ko bi gospod J.J.. in ostale riti v vladi bili en dan brez svežega kruha in mleka, bi se mogoče malce zamislili. Čeprav osebno mislim, da se ne bodo, dokler ne bodo zgubili naslednje volitve. Takrat bo (pač) prepozno.

Res zanimivo, da še kar skačete v luft na tako majhnem "segmentu" življenja, kot je kajenje, ko pa vam (s pretežno) bednimi in neevropskimi plačami preprovedo imeti spodoben standard, pa ste tiho...

Kajti to, da imamo le 60%-ne plače Avstrijcev in niti toliko kupne moči, je mnogo bolj zaskrbljujoče in tudi pomembno za "zdravje naroda".

Sorry za off topic.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
res so brezveze tote teme ja ...... zakon je zato da se ga krši
wink-1.gif

Men je lepš ko grem v miru na kosilo in mi noben k. ne kadi v glavo ko jem
smirk-1.gif

O smislu zakona pa:tipično za našo državo da kr nekaj sprejmejo oz bi se dalo zadeve precej lepše rešit (kjer je hrana ne, bife ja kajenje)

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
ok...v čem je fora sploh, da so tukaj moderatorji? Na prvi strani vidim dve črevasti temi na temo smrti pred globalom in eno črevasto temo o kajenju ter gostincih ter drugo, ki se razvija v črevasto in v katero isti folk piše iste zadeve kot v prejšnjo...

Nobody, Skorpy?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.