Za vse kadilce! Priporočam ogled ;)

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Šiša tobak je brez katrana in tobak(ki sploh ni vbistvu tobak
wink-1.gif
Še enkrat, ečik vs. trdi strupeni delci+katran. Ni primerjave sploh..

Ti čik pripališ in celega skadiš, čeprav ne rabiš tolko nikotina, bek pa tut nočeš metat, ker ni poceni. Vem to, poznam to. Sam sem sicer zadnje leto kajenja motal tobak-bali shaq bež barve-najbolj blag, pa sem jih tut po pol bek metal... Čik na koncu mi nikoli ni bil dober, razen ko sem začel kadit oz. ko sem bil pijan.

Ečik pa puhaš minuto ali dve pa si goood
smile-1.gif
Res je da bolj pogosto, ampak takrat ko ga, ga majn, kot en celi čik.

Še enkrat. Starter kit stane 4 škatle čikov. Res ti priporočam da probaš
wink-1.gif
maš fo£k ki je delal z azbestom in je še živ... zaenkrat...
eno vprašanje. kako to misliš izhlaeva brez gorenja? kolikor vem tobak ni ravno sposben sublimacije. niti izparevanja. očitno vseeno tli.
namesto, da oglašuješ proizvode s sumljivimi zdravstvenimi posledicami raje oglašuj popolno abstinenco od cigaretov.

aja prej si napisal, da veš kaj kadiš. te "arome", ki so dodane... piše točno kakšne arome? in temu tudi vrjameš?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
http://www.goritchy.com/e-liquid

Arome take in drugačne maš pa v praktično vsaki hrani in pijači.Priznam, da me ne navdušuje dejstvo: withstand the highest standards of production set by United States Pharmacopeia.Ta zadnji del seveda.

image_kosherforpassovercoke4.jpg

Sestavine coca cole, ki jo vsi radi pijemo.

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Zame cigaret ni zasvojenost ampak je vse v glavi.
Sam že 7-8 let prakticiram ,da med tednom sploh ne kadim in za vikend pokadim sem pa tja kakšnega (ali pa sploh ne) in to v družbi, sam ne bi upal kaditi ker nimam filinga oziroma 1x sem poskušal vendar sem ga tudi takoj ugasnil. Torej mam vse v glavi in kot pravijo bi me moral v 7-mih letih že zasvojiti z nikotinam čeprav zelo poredkoma kadim?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
http://www.goritchy.com/e-liquid

Arome take in drugačne maš pa v praktično vsaki hrani in pijači.Priznam, da me ne navdušuje dejstvo: withstand the highest standards of production set by United States Pharmacopeia.Ta zadnji del seveda.

image_kosherforpassovercoke4.jpg

Sestavine coca cole, ki jo vsi radi pijemo.
jaz je ne pijem sploh. tole vsi radi pijemo si nekam zatakni. torej priznavaš, da ni neškodljivo. kot so nekateri aditivi v hrani dokazano škodljivi... heh brezveze...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mater si lesen, pa ne samo ti... Kaj vam marlboro darilne košarice vsake tolko dostavi?
bonk.gif

Arome in e-ji so skoraj vsepovsod.Četudi ne piješ cocacole, pa piješ kak drugi "umetni "zvarek", ješ juho iz vrečke, konzerve, toast sir, marmelado, puding in v špricanem sadju-torej kupljenem... Ja res je brezveze odgovarjat na take komentarje...

Povedal sem kar sem mislo, itak pa je vaš denar, predvsem pa zdravje. Peace out

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

Tisti ki pa nemorejo ziveti brez cika in obvezno jutranje kave si morajo pa v glavi prej postimati zadeve.
Se pravi večina večletnih kadilcev. Seveda praktično vsi trdijo, da lahko nehajo kadarkoli želijo...
evil.gif

Lahko nehajo ce zelijo a navada je zelezna srajca.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Poleg katrana in vse ostale svinjarije je za rak odgovorna še ena super sestavina tobaka - radioaktivni polonij.
crazy1.gif

Slaba tolažba za vse tiste, ki mislite, da je tobak v vrečkah kaj bistveno bolj zdrav od tistega v cigaretah.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:

Tisti ki pa nemorejo ziveti brez cika in obvezno jutranje kave si morajo pa v glavi prej postimati zadeve.
Se pravi večina večletnih kadilcev. Seveda praktično vsi trdijo, da lahko nehajo kadarkoli želijo...
evil.gif

Lahko nehajo ce zelijo a navada je zelezna srajca.

Približno 2/3 kadilcem se zaradi redne izpostavitve nikotinu razvijejo dodatni nikotinski receptorji, kot dekompenzacija kronične desenzibilizacije obstoječih receptorjev. Takšnim je pač že v osnovi težje opustit kajenje, potem zraven dodaš še lastno (ne)voljo in dobiš osebo, ki kadi 40+ let.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja ampak zakaj nas skušaš zavajati? naše zdravje ti pa nam polezen prodajaš.

Nikjer nisem zapisal, da je kajenje ecigaret neškodljivo, ampak praktično neškodljivo. Sploh v primerjavi s tobakom je bilo to mišljeno.Nisem pa zapisal, da je na lestvici od 0-10, ečik na nuli...

Ja radioaktivni polonij je tut
uf-1.gif

Če bo še kak pameten komentar, z vesljem odgovorim in pokomentiram. Drugače pa je bolj kot ne vse črno na belem. Vsakemu svoje
smirk-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
praktično neškodljivo... na koncu se bo pokazalo da so ti še veliko bolj nevarni kot navadni čiki.

pa radioaktivni polonij... a obstaja tudi neradiaktivni polonij?

Nazadnje urejeno:

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
No, pa smo od reklame do nesprejetega uzaljenega zanikanja prisli do teorije zarote. Al se koga to spominja na chemtraile in votlo zemljo? LPM

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
lahko ga tudi sam gojiš... da bi ga muslimani gojili... ziher ga zalivajo z kakšno alahovo vodico...
sicer pa mi ni jasno zakaj naj bi nekdo dodajal polonij v tobak. no ampak če vas to prepriča, da boste nehali kaditi pa prav.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.852
-8.614
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
lahko ga tudi sam gojiš... da bi ga muslimani gojili... ziher ga zalivajo z kakšno alahovo vodico...
sicer pa mi ni jasno zakaj naj bi nekdo dodajal polonij v tobak. no ampak če vas to prepriča, da boste nehali kaditi pa prav.
Kdo pa pravi, da se ga dodaja
confused-1.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Gal

Pripravnik
18. mar 2013
384
0
16
A se Hercegovski tobak ne imenuje nekaj takega kot "šija"?

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.852
-8.614
113
Ali je res notri ali ne nisem šel preverjat, ker me gladko boli glede tega. Sem pa le mislil, da je splošno znano dejstvo, da vsaka rastlina akumulira v sebi določene snovi, ki se pojavljajo v tleh/zraku. Kakšne gobe so še posebno zanimive
tongue-1.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ker je tobak enoletna rastlina bi tudi v primeru, če bi res vlekel kakšne radioaktivne elemente iz tal/zraka potegnil zelo malo tega nase. razen če bi raastel v kontaminiranem področju, kot černobliske gobe. v tem primeru pa ni pomembno je to tobak/solata/gobe bo vse kontaminirano.