Citat:
Uporabnik semnov pravi:
Vsi ljudje imajo radi dopust.
Vsi poklici gredo kdaj na dopust.
Prav tako tudi vojaki odhajajo na dopust!
Kaj je tu čudnega!
glej tebi je sedj smešno, kaj pa ko bodo tvojo sestro posilili, pa pol družine poklali me prav zanima ti bo takrat še do smeha?Citat:
Uporabnik semnov pravi:
Kaj je tu čudnega!
Citat:
Uporabnik semnov pravi:
Kaj je tu čudnega!
ko poslušam slovenske politične veleume in humanitarno-mirovniške džihadiste, imam občutek, da so skoraj užaljeni, ker se begunski valovi (zaenkrat še) izogibajo Sloveniji in ne morejo pokazati "evropi in svetu" svoje evropskosti, demokratičnosti, odprtosti in ne vem kaj še.Citat:
Uporabnik Fadil pravi: Takoj ko bodo v SLO, bo njihovo sranje postalo naše sranje.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
moj tamau bo na 200m zadel kamelarja v desni jajc pri 10 letih, medtem, ko bodo izmecki streljali z avtomatom vsepovprek in nicesar naredili. a naj ga k ritmicni gimnastiki vpisem? cefurskem nogometu? lutkovnem krozku? ce mu to ustreza in uziva, zakaj pa ne. tudi prespati bo znal zunaj, si zakuriti ogenj brez vzigalic in preziveti kaksen dan, dva brez hrane.... kar je za hedonisticni zahod nepredstavljivo.
stanje clovestva je zal vojna, ne mir. imamo sreco, da zivimo v casu in prostoru, ki je relativno obvarovano tega, ampak to nam daje samo lazno percepcijo tega kar se dogaja nekaj km zunaj meja. se bo jeba zacasa nasega zivljenja, kaj sele njihovega.
kolk ur pa zdrži brez telefona?Citat:
preziveti kaksen dan, dva brez hrane.
Kaj meniš? Večinsko v blagajnah ameriških podjetij, pa s čimerkoli se že ukvarjajo.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Američani so dali 4milijardeUSD. Me zanima kako so končali ti dolarji?
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Še ena medijska manipulacija, premikanje trupla za boljši posnetek:
http://www.sloboda.hr/novinarski-lesinari-premjestali-su-djecakovo-tijelo-za-sto-bolju-fotografiju/
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
https://www.facebook.com/photo...e=1&theater
komentar mislim da je odveč.