Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik semnov pravi:
Vsi ljudje imajo radi dopust.
Vsi poklici gredo kdaj na dopust.
Prav tako tudi vojaki odhajajo na dopust!

Kaj je tu čudnega!

Tvoj post?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.145
7.842
113
Niso krivi begunci, saj oni samo izkoriščajo kar jim je omogočeno in kar lahko. Za jajca je potrebno tiste, ki jim to omogočajo. Tiste ki gledajo stran, ko begunci delajo štalo. Tiste, ki jih vabijo v Evropo. Tiste, ki nas kritizirajo, da smo sebični.
Takoj ko bodo v SLO, bo njihovo sranje postalo naše sranje. Prepričan sem, da bo v kratkem v Nemčiji peezdarija.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj vsi vemo, da niso begunci, ampak zastonjkarji (kot cigani) in med njih vmešani teroristi.
Ker jih imamo že preveč, prav tako Madžari, Čehi, Slovaki, jih ne (tega sranja) želimo več. Dovolj je te nesnage.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik semnov pravi:

Kaj je tu čudnega!
glej tebi je sedj smešno, kaj pa ko bodo tvojo sestro posilili, pa pol družine poklali me prav zanima ti bo takrat še do smeha?
vsi vemo da bodo najprej v mestih vsekali.enim pa je še vedno smešno, do kdaj še ?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik semnov pravi:

Kaj je tu čudnega!

Si odposlanec gibanja eazy? Kje je veliki vodja? Se je končno oblekel v kozo in šel sprejemat kolege?

semnov

Pripravnik
19. feb 2009
192
17
18
OK, se opravičujem, moj prispevek res ni bil na mestu!
Zadeva je resna, in zahteva pameten premislek.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Fadil pravi: Takoj ko bodo v SLO, bo njihovo sranje postalo naše sranje.
ko poslušam slovenske politične veleume in humanitarno-mirovniške džihadiste, imam občutek, da so skoraj užaljeni, ker se begunski valovi (zaenkrat še) izogibajo Sloveniji in ne morejo pokazati "evropi in svetu" svoje evropskosti, demokratičnosti, odprtosti in ne vem kaj še.
Na RTV SLO so si upali objaviti članek, sicer Reutersov prevod, bognedaj da bi to bilo avtorsko delo kakšnega slovenskega novinarja, mu v sekundi poberejo vsa odlikovanja in mrš iz službe, zakaj begunci namesto na Zahod ne bežijo raje v bogate arabske države . Zanimivo branje. "... ...za taborišča s sirskimi begunci namenili že več milijard evrov" . Milijard. Obstaja kakšna specifikacija računa ? Kdo je na plačilni listi ?
Drugače pa tegale æikota za vrhovnega poveljnika slovenskih obmejnih policijskih sil, pa bo v deželi mir.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Rusi so zakon.

Približno pri 46.-ti sekundi.

https://www.youtube.com/watch?v=1toRYJC3_Es

zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
moj tamau bo na 200m zadel kamelarja v desni jajc pri 10 letih, medtem, ko bodo izmecki streljali z avtomatom vsepovprek in nicesar naredili. a naj ga k ritmicni gimnastiki vpisem? cefurskem nogometu? lutkovnem krozku? ce mu to ustreza in uziva, zakaj pa ne. tudi prespati bo znal zunaj, si zakuriti ogenj brez vzigalic in preziveti kaksen dan, dva brez hrane.... kar je za hedonisticni zahod nepredstavljivo.

stanje clovestva je zal vojna, ne mir. imamo sreco, da zivimo v casu in prostoru, ki je relativno obvarovano tega, ampak to nam daje samo lazno percepcijo tega kar se dogaja nekaj km zunaj meja. se bo jeba zacasa nasega zivljenja, kaj sele njihovega.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.097
2.883
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
moj tamau bo na 200m zadel kamelarja v desni jajc pri 10 letih, medtem, ko bodo izmecki streljali z avtomatom vsepovprek in nicesar naredili. a naj ga k ritmicni gimnastiki vpisem? cefurskem nogometu? lutkovnem krozku? ce mu to ustreza in uziva, zakaj pa ne. tudi prespati bo znal zunaj, si zakuriti ogenj brez vzigalic in preziveti kaksen dan, dva brez hrane.... kar je za hedonisticni zahod nepredstavljivo.

stanje clovestva je zal vojna, ne mir. imamo sreco, da zivimo v casu in prostoru, ki je relativno obvarovano tega, ampak to nam daje samo lazno percepcijo tega kar se dogaja nekaj km zunaj meja. se bo jeba zacasa nasega zivljenja, kaj sele njihovega.

Tko ja, kar nauč ga streljat pa kakšno orožje imej doma pripravljeno na prihod musličev... samo pazi, če ga bo v srednji šoli kdo pretepel, da se ne bo želel maščevati s kakšnim samokresom iz domače omare.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
sej ke pa je lagani dans? a je šel clo za lopato prjet al je uverglal svojga go£fa dvojku pa pelal izbeglice za minken?
cool-1.gif

laaagaaani???? dones mi mocartkugle, moljim lepo, fala
zmaga.gif