Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.878
2.652
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Me prav zanima kako bi ti reagiral na 0.5€ sedvic ce bi tebe hebali kakor hebejo te reveze.
Če bi bil JAZ ali pa ti v njegovi državi pribežnik je vprašanje, če bi sploh bil.
Bi bil pa vsekakor cenejši in bolj neprimeren kot je ta za njega. V naši prehrani boš/bomo lažje našli hrano, primerno njim.
Vendar med njihovo bo to težje, če že ne drugega zardi higijene.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kdor je pismen bo pa prebral, da se krščujejo Iranci in Afganistanci.

Potem je stvar se toliko bolj debilna... Ves kak je stutus kristijanov v Iranu (npr)?

sicer populacija kristijanov raste cca 20% letno

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
za tebe in tebi podobne...Steve Jobs in njegov oce, migrant iz Sirije
PIZ:::::A in kdo od niju se tako obanša kot ostali Sirijci?
Kdo?

Kdo od njiju se obnasa kakor 20mio Sirijcev... Tako neumno vprasanje je problem komentirati kaj sele odgovoriti.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
“Pozivam župnije, verske skupnosti, samostane in zatočišča po vsej Evropi, naj medse sprejmejo eno begunsko družino vsak,” je po nedeljski maši dejal papežFrančišek, v odziv pa prejel močan aplavz vernikov, zbranih na trgu sv. Petra. Da ne bo vse ostalo pri besedah, je papež že napovedal, da bosta dve župniji v Vatikanu v prihodnjih dneh sprejeli vsaka svojo begunsko družino .
kakšne "družine" ? Na posnetkih je 95% moških, pa to ne starčkov ali dečkov; nobenih družin ni videti. V Sloveniji že imamo 200.000 imigrantov, kar je 10% prebivalstva , a je to dejstvo prikrito z razprodajo državljanstev in so zdaj to uradno vsi "slovenci", o posledicah takšnega početja pa lahko vsakodnevno beremo na straneh črne kronike.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
moskih je 49.5%
zensk je 50.5%

URADNO, POTRJENO.... ce je to sploh kakorkoli vazno

kaj ti vidis ali ne vidis je pa samo tvoj problem

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Da ne bo pomote, organizacija v EU je za kozlat, takole tihotapljenje in trpinčenje ni sprejemljivo, ampak takole prozorno pa tudi siolu ni treba zavajat:

</a>&lt;/a&gt;

Si mislis v PM Madzari, wtf.

In potem na dnu clanka, cisto za konec ugotovis, kam sploh spada v oci bodec naslov:

</a>&lt;/a&gt;

Skratka, malce podlo in podpihovanje custev s strani novinarja.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.321
3.928
113
PIC, mediji so iz utopljenega otročička naredili figuro močnejšo od Gavrila Principa.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
za tebe in tebi podobne...Steve Jobs in njegov oce, migrant iz Sirije
PIZ:::::A in kdo od niju se tako obanša kot ostali Sirijci?
Kdo?

Kdo od njiju se obnasa kakor 20mio Sirijcev... Tako neumno vprasanje je problem komentirati kaj sele odgovoriti.

Jaz sem ti dal par vprašanj pa nisi odgovoril,ker si se usral !

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.271
1.403
113
Ma rjuhar odgovarja samo na vprašanja, ki mu pašejo.

Veste, kaj pa meni gre na bruhanje? Koliko familij pri nas otrokom ne more privoščiti dopusta na morju? Naši pa bojo begunce namestili na Debelem rtiču za đabe. Namestili jih bojo ud v objekte, kjer so deložirali slovenske družine. Migrant pa bo tam đabe. Vsi bojo mel oskrbo, vse plačano. Da o tem, da jim "socialna" pripada 3 leta, sploh ne govorim

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

sicer populacija kristijanov raste cca 20% letno

hysterical-1.gif