Če bi bil JAZ ali pa ti v njegovi državi pribežnik je vprašanje, če bi sploh bil.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Me prav zanima kako bi ti reagiral na 0.5€ sedvic ce bi tebe hebali kakor hebejo te reveze.
Moj komentar: prepričajte me, da to niso tisti iz Beograda, ki jih ne moremo soditi po sliki.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=XOpKBslt0vQ
...in 1 uro nazaj so bili pridni begunci.....
PIZ:::::A in kdo od niju se tako obanša kot ostali Sirijci?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
za tebe in tebi podobne...Steve Jobs in njegov oce, migrant iz Sirije
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Uporabnik eazy pravi:
Kdo?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja, zelo so tolerantni: Iran, a Muslim who converted to Christianity risks the death penalty
kakšne "družine" ? Na posnetkih je 95% moških, pa to ne starčkov ali dečkov; nobenih družin ni videti. V Sloveniji že imamo 200.000 imigrantov, kar je 10% prebivalstva , a je to dejstvo prikrito z razprodajo državljanstev in so zdaj to uradno vsi "slovenci", o posledicah takšnega početja pa lahko vsakodnevno beremo na straneh črne kronike.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
“Pozivam župnije, verske skupnosti, samostane in zatočišča po vsej Evropi, naj medse sprejmejo eno begunsko družino vsak,” je po nedeljski maši dejal papežFrančišek, v odziv pa prejel močan aplavz vernikov, zbranih na trgu sv. Petra. Da ne bo vse ostalo pri besedah, je papež že napovedal, da bosta dve župniji v Vatikanu v prihodnjih dneh sprejeli vsaka svojo begunsko družino .
jst še enkrat link:Citat:
Uporabnik yahel pravi:
EDIT: našel seznam, evo ga.... ZELO miroljubna vera
http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks
V zadnjih 30 dneh so po svetu muslimani zagrešili 190 napadov v katerih je umrlo 2142 ljudi , ranjenih pa 2333. To pedofilsko vero zagovarjajo muslimani.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Uporabnik eazy pravi:
Kdo?
Kdo od njiju se obnasa kakor 20mio Sirijcev... Tako neumno vprasanje je problem komentirati kaj sele odgovoriti.