Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Sam res....če bi jst vrgu kaj na tire, me vklenejo in via arest. Tam pa miljon paznikov in nič. Ta svet je BOLAN!!!!!!!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
ne bolan. ampak pač očitno je enim v interesu da se uvozi ogromno poceni delovne sile itd itd...

je pa tako, da če bi samo malo bolj grdo jih pogledal bi bili že polni časopisi zgodb o policijskem nasilju nad bogimi begunci

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Seveda, malo bolj trdo ga bi prijel in bi ga že javno linčali objavili njegovo sliko in ime... Pol naprej je pa jasna zgodba...

Spet berem na 24 ur potonil čoln na obali Libije napihnjen pred odhodom s 30 ljudmi, nekaj so jih uspeli rešiti in jih peljali na Lampeduzo,
Zakaj res kar ne pobirajo ljudi v pristaniščih? A ni vseen k... Če pa jih potem vse vozijo v EU? Mislim meni je logično če se čoln preobrne na obali Libije ali pač tam naj sami zrihtajo oz. ajd se jim pomaga in se jih dostavi nikamor drugam kot v Libijo...????

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Nisem musliman, tako da ti ne morem.

Lahko pa ti kot ateist razložim, da je očitno da gre za upor in da jo na posnetku zavračajo zato, ker so jo dobili s strani policije, ki jim ne pusti oditi.

Ne vem katere vere/nevere si pa ti, da tega ne razumeš?

Ja gre za upor,ko so pa prečkali svojo mejo še dol spodaj so pa rekli ne rabijo denarja samo svobodo in študirali bi naprej vsi !
Najbolj nagravžno je pa to da bodo stradali otroci zaradi zavračanja hrane ! Potem bodo hirali in bodo krožile slike po spletu,kakor umrlega dečka,ko mi evropejci nismo krivi za njega. Najprej če je kdo kriv so vojne razmere zaradi velikega alaha,potem neodgovornega očeta,da nabaše v čoln vso familijo brez plavalnih jopičev ali kakšnih drugih pripomočkov. Potem pa poglejte naj vidi ves svet ! Kdo kriv mi evropejci ker jih ne čakamo na afriški obali z ladjami in jih vabimo v evropo ????

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
se uvozi ogromno poceni delovne sile
Cilj je da domorodci postanejo poceni delovna sila,
sej toti ne pridejo delat, vsaj konkretno ne......pa sej vsi tulijo da so intelektualci in vsi bi študirali
jezen.gif
prokleta gamad neoliberalistična, delo so izvozili zdaj pa v množični brezposelnosti in padlem standardu, uvažajo fejk delovno silo, ki bo na koncu stala več, kot da bi vsa Evropa že naslednji mesec uvedla UTD za domorodce.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Če dobiš na grbo en kup neprilagojenih migrantov, od katerih je 80-90% na socialni, kako potem dobiš poceni delovno silo domorodcev ?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Glavni cilj je pa seveda NWO in to mešanje multikulture
zato ker multikulti narod se ne more zedinit za vsesplošni upor -to je prvi razlog
-drugi razlog -je pa podoben, kot ga je že doživela Slovenija pod yugovino, ko so nas umetno zavirali v razvoju, da bi nas enkrat dohitele druge republike in bi bili vsi enaki. ...se prav....Evropejce potisnit nazaj, ker drugi niso sposobni ali enostavno nočejo naprej.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Če dobiš na grbo en kup neprilagojenih migrantov, od katerih je 80-90% na socialni, kako potem dobiš poceni delovno silo domorodcev ?
sej si že sam pojasnil....10-20% jih bo mogoče delalo in glede na pomanjkanje delovnih mest......
sprasujem se.gif
.
Toliko ti dam, če se ne strinjaš, mi bodo z borze poslali imigranta...........ali še bolje..........s tabo se sploh ne pogovarjam o zaposlitvi, ker bom za imigranta dobil subvencijo.....edino če si pripravljen še tolk nižje s plačo, da boš cenejši kljub njegovi subvenciji.
Sej veš, neoliberalizem pa to......
pozdrav.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Ja, tako bi šlo, ko umetno zvišuješ deleže možnih kandidatov in lahko kot delodajalec postavljaš nemogoče pogoje z mizerno plačo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
2k ?

http://www.zurnal24.si/erjavec-slovenija-lahko-brez-tezav-sprejme-dva-tisoc-beguncev-clanek-256059

5k ?
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/sestan-slovenija-pripravljena-na-5000-beguncev
komentar
Citat:

Lani, ko je bila poplava v Srbiji, je bilo vsega kar naenkrat dovolj. Dva dni pred tem, so kazale vse TV hiše prazna skladišča RK in pozivale ljudi da nja kaj darujejo

Iz 2k bomo kmalu na 20k, samo en problem je, cilj ubogih beguncevTM je Nemčija in samo Nemčija (poleg UK in Švedske).
Kako jih boste humanisti prepričali, da ostanejo v podalpskem raju ?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
no kdo bo še pameten da Erlah nima prav ?

Pa kaj ti sploh pisariš tukaj? Kot si enkrat zapisal, tvoja familija živi na istem kraju in isti bajti že nekaj sto let. To je možno samo tako, da ste zlezli v rit vsakemu okupatorju, ki je prišel mimo. Če bodo prišli islamisti, se boš že naslednji dan klanjal proti Meki in ženi dopustil, da samo z enim učem gleda izpod burke.
grin1.gif

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
2k ?

http://www.zurnal24.si/erjavec-slovenija-lahko-brez-tezav-sprejme-dva-tisoc-beguncev-clanek-256059

5k ?
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/sestan-slovenija-pripravljena-na-5000-beguncev
komentar
Citat:

Lani, ko je bila poplava v Srbiji, je bilo vsega kar naenkrat dovolj. Dva dni pred tem, so kazale vse TV hiše prazna skladišča RK in pozivale ljudi da nja kaj darujejo

Iz 2k bomo kmalu na 20k , samo en problem je, cilj ubogih beguncevTM je Nemčija in samo Nemčija (poleg UK in Švedske).
Kako jih boste humanisti prepričali, da ostanejo v podalpskem raju ?
nekje mora biti slovenska spletna stran po islandskem vzoru, kjer se je prijavilo vseh 2000-5000, ki so na svoj dom pripravljeni sprejeti najmanj enega migranta, ali za njegovo nastanitev in življenje prispevati iz svojega žepa, pa je ne najdem.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Mi je kar odleglo, ko sem bral tele poste. Sem mislil, da sem samo jaz drugačnega mnenja kot TV.

Biti begunec je res katastrofa in je vsakemu potrebno pomagati, vendar ne tako, davse vabimo sem. Vsi so mnenja, da imajo pravico priti v Nemčijo, dobiti hrano, dobiti / imeti / ... V azilni dom ne bi šli, šli bi pa v želeno državo.

Pa tele njihove miselnosti ne bo nihče premaknil. Še vedno bodo isti stari Sirci, Afganistanci itd. le da bodo sranje delali v Evropi. Kar je pripeljalo do situacije v njiihovih državah, se bo nadaljevalo tu.

Zakaj se svet ne zgane, pa naredi nekaj na tem da NE BODO BEGUNCI??? da ostanejo doma? A res preveč utopično razmišljam, da bi bilo potrebno problem rešiti na začetku, ne pa na koncu, kjer rešitve (vsaj pozitivne) ni?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Židje so bili tud navajeni na high society life, po parih letih so bili pa veseli skorje suhega kruha.
evil.gif

32658960.jpg

A pa nisi ti bolj komunista kot pa ta-belga?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
vprašanje za vseznalce

Kaj bi se zgodilo pri nas, če bi postal anti imigrantski aktivist? Torej, da bi javno jasno in glasno povedal to kar si misli večina državljanov (=sprejem resničnih vojnih beguncev; vse ostale ki pa kažejo znake ekonomskih migrantov pa se zavrne in pošlje nazaj).

Bi se to smatralo kot sovražni govor?

Eni Britanci so recimo začeli s takimi "reportažami" in akcijami na posnetku spodaj. Vsepovsod vidimo posiljive napise ki vabijo imigrante, na drugi strani pa ni nikogar, ki bi javno protestiral proti nekaterim ukrepom vlad (popuščanje pri tej selitvi narodov iz ekonomskih razlogov, ne begunskih).