Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bo pa nastala tezava, ce jih bodo hrvati spuscali naprej. Ker v neki tocki jih enostavno ne bodo vec sprejemali nazaj. Dobro vemo, da jim je vseeno kaki so sporazumi, ce njim koristi nekaj drugega, bodo sporazume krsili.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Kam lahko javim, ko bom zasledil kake "sumljive" osebe? Policiji? Bodo ukrepali?
Zadnjič sem srečal dva afričana (sklepam po barvi kože), ki sta romala po cesti iz Kranja proti Golniku, sklepam da proti Tržiču in potem naprej v Avstrijo. Glede na majhen nahrbtnik bi težko rekel, da sta bila samo turista.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bo pa nastala tezava, ce jih bodo hrvati spuscali naprej. Ker v neki tocki jih enostavno ne bodo vec sprejemali nazaj. Dobro vemo, da jim je vseeno kaki so sporazumi, ce njim koristi nekaj drugega, bodo sporazume krsili.
Ja Hrvate smo že spoznali v tej luči, da bodo naredili tisto kar njim najbolj paše ne glede na članstvo v EU in obveznostmi povezanih s tem. So rahlo "posebna" nacija, škoda da so ravno naši sosedje.
Torej Apollo kam lahko javim, ko bom zasledil kake "sumljive" osebe? Policiji? Bodo ukrepali?
Zadnjič sem srečal dva afričana (sklepam po barvi kože), ki sta romala po cesti iz Kranja proti Golniku, sklepam da proti Tržiču in potem naprej v Avstrijo. Glede na majhen nahrbtnik bi težko rekel, da sta bila samo turista.
(malo naprej blizu Kranja pa sem videl policista na motorju, ki je pisal kazen lokalnemu kolesarju, ker ni imel čelade -domnevam)
Obstaja več predlogov, zgoraj imaš enega od tistih za prerazporeditev. Sicer imajo vloženih trikrat več prošenj za azil kot Slovenija.Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Morda sem spregledal, a je Juncer kaj povedal, koliko bo Luxenburg sprejel beguncev?
pa vsaj mal se probi zadržat, ni treba glih vsako meso ko ga vidiš v sebe tlačitCitat:
pa se tko veselim mesa
Gledam tabelo in je ne razumem, ker številke na terenu so nekaj drugega.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Obstaja več predlogov, zgoraj imaš enega od tistih za prerazporeditev. Sicer imajo vloženih trikrat več prošenj za azil kot Slovenija.Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Morda sem spregledal, a je Juncer kaj povedal, koliko bo Luxenburg sprejel beguncev?
Tu gre za Juckerjevo razdelitev, o kateri je bilo vprašanje.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Gledam tabelo in je ne razumem, ker številke na terenu so nekaj drugega.
Če sešteješ zadnji stolpec "skupaj" je številka 50 k, medtem ko jih samo za DE letošnja napoved 800 k.