Za starejše ( 38+) Mal za hec, pa mal za res!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
a ti to slučajn pecaš starejšega?

Ena alterjevka je nekaj omenjala 40 letnika. Mislim da si uganil.
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Jaz padem v to kategorijo in vidim, da mi ne ustrezajo preveč stvari kot drugim starcem. Šel sem denimo na jadranje, pa mi pijančevanje več ur skupaj nekako ne sede več, ker sem v mladosti dovolj spil. Tako da bognedaj iti z moško družbo kam na gorski vikend. Kaj bi pa tam počel? Tam še štrikov nimaš za vlačit. Kadim tudi ne, pijem pa zadnje desetletje samo toliko, da zmeraj vem, kaj počnem in govorim.
Kako potovanje ali vsaj pohod z obvezno mešano družbo me še mika, če se torej distanciramo od družine. Drugače pa kak hobi, kako fizično delo, ker sicer samo sedim in se jezim...

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ker sam sam ločen in točno v teh letih, ki jih navajaš Tjaša, ti lahko povem iz prve roke. Paše mi vse kar je lepo. Vedno sem bil človek užitkov. Razlika je samo v tem, da mi danes paše bolj umirjena scena. Ne maram gužve in galame! Bolj v dvoje, privat...

Nice
zmaga.gif

Kiara

Pripravnik
1. feb 2010
232
0
16
Bled
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
@Kiara & pikica,

pa zakaj vedve vedno odgovorjata v isti temi????

Ampak najbolj fascinantno je pa to, da tudi ti vedno odgovarjaš v isti temi, kot midve
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Torej vsi ki ste nad 38 pa vse tja do 45...

Tenis, golf, plavanje v termah, masažice med vikendi, striptiz, oddih na morju, najljubše cigare v škatlici z vgraviranim imenom, superfina okusna večerja v intimnem okolju, ...

Sprašujem mal in se mal zanimam... Kaj vas kej zanima pri teh letih na splošno? Čemu posvečate največ pozornosti (poleg družine kajpak..) in na kaj se upalite
grims-1.gif

Kaj pa njegova žena pravi? Ona bi ziher mogla vedt, kaj ga zanima.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Enkrat sem že nekje tukaj omenila, da se z zasedenimi ne pečam in pri tem ostajam. Misliš torej kvečjemu na bivšo partnerico lahko, le-te pa nimam želje spoznavat.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Enkrat sem že nekje tukaj omenila, da se z zasedenimi ne pečam in pri tem ostajam.

To sm pa že nekje slišu
grims-1.gif

Skratka nism v tej starostni grupi "še" opažam pa da mi čedalje paše mir in narava...

LP

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zakaj, zakaj..ker obstajajo tud mlade bejbe na svetu, ki so jim bolj privlačni moški v srednjih letih, kot pa sovrstniki ..tko, da go beybi
cheer.gif