Za starejše ( 38+) Mal za hec, pa mal za res!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tipično žensko lapanje ! Sodim po tem, ker poznam ogromno žensk in večino imajo iste fore, probleme, skratka isto sranje prodajajo ... Od nekega Bosanca sem enkrat slišal: " Ma sve su iste, ko da ih je ista majka rodila " ! Hehe... Se strinjam !
Kiara, če si temnolaska, potem ti dam namesto ocene tri 4 !
Drugače pa, ne visim na Alter-ju. Občasno malo " prečekiram " in sem opazil vajino zelooooo zanimivo temo !!!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kiara pravi:
Tako kot povsod, tudi v tem primeru obstajajo izjeme in noker je v tem primeru izjema, torej... je neki spešl
wink-1.gif

ja, tukaj se tudi jaz strinjam s teboj, da je nokia mal poseben
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Vitka temnolaska, luštnega obraza.... !? No ja, potem si moj tip ženske...
cool-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Kiara pravi:
Tako kot povsod, tudi v tem primeru obstajajo izjeme in noker je v tem primeru izjema, torej... je neki spešl
wink-1.gif

ja, tukaj se tudi jaz strinjam s teboj, da je nokia mal poseben
evil.gif

Ljubi Major,

v veliko veselje mi je, da me bolj kot tipi cenijo bejbike. In biti nekaj posebnega ni nič slabega ...

Saj, če jest ne bi bil mal poseben, te ziher ne bi zbral za kompanjona pri
nahrung002.gif

evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Vitka temnolaska, luštnega obraza.... !? No ja, potem si moj tip ženske...
cool-1.gif

Primorec?

Ker se mi zdi, da veter zlo vpliva nate ...
grims-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
looooooooool noker
grin1.gif
men se tud tko zdi...

Evo Fadile da se ti mal pohvalim, hahahahah- suhe lase kot slamo rjave barve, 160/75, obraz povprečen - brez mejkapa se me ustrašiš
evil.gif
sem pa žal zasedena, tak da...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Daleč od Primorske sine Nokere ! 100 % Gorenjc ! Ja Tjaška,s tvojimi merami se pa ni ravno za pohvalit. Pa vesela bodi, da si že zasedena, " tak " da se nič ne sekiramo zaradi tega ( garant Štajerka ).
Tejle " Kitari " je izgleda všeč tvoj smisel za humor. Izgleda da spada med ljudi, ki se smejejo glupim, oziroma starim vicem. Nisem se veliko zmotil...
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Mah jaz opažam, da sterjši kot smo dedi, lažje lahko te naivne "mladenke" motamo okol prsta. Sploh pa danes, ko se vse vrti okol dnara. In ti 38+ niso prav nič dobene izjeme.
Vrjetno se dobena od zograj omenjenih nebi zapalla na enega ateja, ki se pripelje v avtu ranga 5K€.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ja sinko s čim pa jaz tebe sramotim ? napisal sem samo svoje izkušnje, ki niso " glih " od včeraj !

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Izkušnje ti pri spodnjem odgovoru ne pomagajo, pa čeprav niso glih od včeraj ... tud tiste od dons ti pri tem ne pomagajo kaj preveč...
evil.gif

Hebi ga, čeprav si star, se boš moral še malce učit, fadre ...

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Daleč od Primorske sine Nokere ! 100 % Gorenjc ! Ja Tjaška,s tvojimi merami se pa ni ravno za pohvalit. Pa vesela bodi, da si že zasedena, " tak " da se nič ne sekiramo zaradi tega ( garant Štajerka ).
Tejle " Kitari " je izgleda všeč tvoj smisel za humor. Izgleda da spada med ljudi, ki se smejejo glupim, oziroma starim vicem. Nisem se veliko zmotil...
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ja bravo JADO ! Ti boš zdej mene tlele učil, pa nasvete dajal.... Če se ti pališ na debele babe, samo izvoli ... Imaš dela v SLO več kot dovolj, pa še vesele bodo !

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
zmaga.gif

Opažam, da tako mene, kot uporabnice (točneje dve) alterja poznaš do obisti !! Nisem si mislil, da imaš takšne sposobnosti !

p.s. samo še tega ne vem, čigav alter si
evil.gif

OFF, fadre