Za patriota - odstranjevanje mačk po ameriško

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.426
5.661
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

(Mater, mi je dolgcajt!
rolleyes-1.gif
)

Začni se ga ulivat (joke da ne bo kdo mislu!!!)
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zalezovalec, z ženskimi 'prijateljicami' raje počnem kaj drugega. Ne vem, zakaj se jeziš, saj imaš baje raje kosmatince. Btw, kdo od 'trojke' je danes na vrsti za opazovanje, a snecer? 'Vojak leta' se čepeč med kontejnerji menda ne bi zakamufliral z vejami iglavca, ali paæ?
confused-1.gif

Kaj pa tebe napenja mladenič
sprasujem se.gif

Zalezovanje?

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj te danes danes daje, pa je lep dan za sprehod...?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Očitno sta te major pa johanca pustila na cedilu
priden.gif

Sem jaz misljen?

A ti si tudi zraven pri tej zalezovalski kamarili? Ne, ne nisi ti mišljen, govora je o nekom, ki vidi rdeče tudi barve, ki to niso.
grin1.gif

No, okej saj tale +rdeča trojka+ še niso taki bolniki kot tisti, ki se ubadajos suzico pa še z enimi meni povsem neznanimi sdsovci

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
major ne vidi rdeče barve, tam kjer jo ni, ampak mi gre ena pesem po glavi- Oblaki so rdeči, kaj nek pomeni to...lalala..si slišal kdaj?
cool-1.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tudi psi in njihovi lastniki niste nič boljši in bi bilo potrebno tudi kakšnega "kera" kdaj terminirati... Maček vsaj drek zakoplje, pes ga pa ne. Poleg tega psa lastnik pelje na sprehod in je lastnik neposredno odgovoren za to da počisti ostanke za ljubljenčkom. Pa jih ne, ponavadi so lastniki še strašno "pametni" in arogantni...
No, zoiper vsako bolezen je zdravilo...
jap. dve okol kepe tistemu ki se preveč oglaša.

Nazadnje urejeno: