Mogoče res, ampak zadolženi so več ko so vredni in po takih se ni zdravo vzgledovat.Citat:
. V neki oh in sploh zahojeni ZDA (kaj pa oni vedo o demokraciji) je spanscina postal drug jezika pa nihce iz tega dela tragedije. Cele crti govorijo kitajsko..... in?So najmocnejsa drzava na planetu.![]()
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Načeloma je normalno, da se naučiš jezika države v kateri živiš..
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne zagovarjam Jugosov, ampak človek, ki od 7-18 dela na gradbišču, se bolj težko nauči "slovenštine", saj so obkroženi s svojimi ljudmi.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Kdo, kdaj, kje?Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Pa tudi ce spremenis ime in priimek (kot so nekateri morali)
Kako to izgleda? Iz Irfan Ređepi v Franc Kastelic?
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
slovenščine sem se naučil v cca pol leta
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
kar se tiče gradbenikov, fužinarjov itn
un zidar bauštelar itak druzga na gradbišču ne rabi ko pride domov u Fužine kje ga čaka Fata, mali Mujo in Senadica
spet po svoje...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Sranje. Tok tezk jezik v treh letih.
A vecina slovecev se ne nauci anglescine v 10.
Iq problem???
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj sam ne lapaš po čefursko, če je to nekaj najbolj sprejemljivega oz. normalnega v Sloveniji?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
seveda.. lahko pride do nesporazuma na podlagi katerega je lahko stranka konkretno oškodovana, jaz pa popolnoma nič
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
takšna je pač realnost![]()
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
tolmača se pa špilam že pol življenja in imam počasi tega dovolj.
Vsaka ukrajinska kelnerca se nauči v pol leta več, kot eni zdravniki v desetletjih . -to je dejstvo , .....osebno mislim ,da je vzrok, ker se eni trudijo prilagajat, eni pa, enostavno iz prezira do Slovencev nočejo, drugega razloga jst ne najdem.Citat:
Sem jih imel pa že jaz z bosansko zdravnico, ki je tu že 30 let.
Zanimivo, da z rusko pa ne, pa je bila takrat komaj 2 leti v Sloveniji.
Jst sn tud tolk zahojenCitat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj sam ne lapaš po čefursko, če je to nekaj najbolj sprejemljivega oz. normalnega v Sloveniji?
Čefurski jezik ne obstaja, a si toliko zahojen, da tega ne veš?
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
... zemoti na građevini niso reprezentativna skupina.![]()
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Čefurski jezik ne obstaja, a si toliko zahojen, da tega ne veš?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Seveda so problem le "balkanski jeziki" ,ker ce Miladin/Mujo naroci kruh v maternjem jezik je to drzavni problem in tragedija. Ce mora pa Mojca o prodaji kruha porocati Hansu v nemscini je pa to povsem ok![]()
jabolka & hruške.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Sranje. Tok tezk jezik v treh letih.
A vecina slovecev se ne nauci anglescine v 10.
Iq problem???
Večina Slovencev - ki se jo uči - govori angleško zelo dobro.
Malo zamenjaj okolje softi, zemoti na građevini niso reprezentativna skupina.![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Za mene osebno je lazje, ce bi cel dan krampal bi verjetno uporabljal kak drug jezik ce bi bilo tako lazje. V zasebne komunikacije pa skoraj vedno uporabljam materni jezik.