hm....sicer nisem ded se je pa enkrat zgodilo, da sem šla v diskača stara ene 19 let in sem tam srečala enega kolega, ko sva se full družila v času srednje šole, ker sva oba bila v istem internatu in smo pač meli eno klapo. Pa tisti kolega pride do mene. Mi da roko, pa me objame, prime čez ramo, češ stara, greva na pir for old times sejk. pa sem rekla valda ja.
Kelnar da pivo na šank, pa mi ga nekdo izza hrbta vzame, razbije flašo piva na šanku. Obrnem se in vidim neko zmešano babo (ki je bila baje fukačica od kolega), dimenzije aka Adrijana iz kmetije. Začne mi mahat s tisto razbito flašo pred nosom, da če mislim, da bom njenega tipa dobla da me razmesari, da se ga nimam kaj dotikat. Pogledam kolega on gleda samo v tla ko kaki hepan....ji hočem dopovedat, da se pač že 4-5 let poznava, pa da smo bili klapa & stuff, pa me sploh do besede ne pusti. Nato mi pritisne en šamar, pikolo me je bolelo....ampak jaz pa (ker mam dva brata, ki sta vadila karate na meni in mi nekaj tudi pokazala) sem jo knokoutirala z udarcem v nos (baje se ji je kri vlila - jaz nisem vidla zaradi varnostnikov, ki so jo nesli iz lokala)....ampak je res bilo reflexno. Niti prav zavedala se nisem kaj sem nardila. Varnostniki so jo spravili iz lokala, ker je eden na srečo stal v bližini in je vse videl kako in kaj je bilo jaz nisem mela nobenega sranja. Nato jo je kolega odpeljal na urgenco. Naslednji dan mi je sporočil da ni nič hujšega in da sta se baje zaradi mene kao razšla in da mi je full hvaležen, saj baje to ni bil njen prvi izpad. Rekla sem mu samo, da sem vesela da se je vse izteklo brez hujših posledic...