Za moške: bi udarili žensko, če bi vas napadala?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Itak pol scene vete kake...
rolleyes-1.gif

Nimas me rad, tepeš me, kak si me lahko tak dolgo slepil, zahrbtnež
rolleyes-1.gif

Sploh se nisn trudo razglagat, zaloputnil z vrati in direkt k njenemu bratu, da sem mu povedal kaj sem

naredil...

"Stari vem da si vreji ded, nič ti ne zamerim, itak je vajena ko sma bla mala sem jo nonstop tuko"
hysterical-1.gif

Pol me je pustla zarad nekega porše mačota
rolleyes-1.gif

Je pa kolega svojo 1x zalepil, ona itak plava v sekundi, mrtvohladno baba v miru v garažo, zavorno olje

pollitrsko, pa čez celo korveto
shocked-1.gif

Itak da jo je pol še 1x stuko.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Je pa kolega svojo 1x zalepil, ona itak plava v sekundi, mrtvohladno baba v miru v garažo, zavorno olje
pollitrsko, pa čez celo korveto
shocked-1.gif

Itak da jo je pol še 1x stuko.
bonk.gif

logiš
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
to da nisi še nobene udaro (jaz tudi ne med drugim)..je sicer lepo, ampak ne vem zakaj bi bile neke izjeme, ker forca bos pa tud kdaj prtisno, 100% ko si bo zasluzil. To je vse za vzgojo.

Kar se tiče bab je najboljše to ko te poskušajo sprovocirati in potem ko vidijo da te ne gane ta njihov oster jezik, so še bolj živčne in še bolj padejo ven. Ti pa mrtvo hladen poslušaš pa se zraven rahlo nasmihaš in se ne spuščaš na njihov nivo. V tem je čar, da se obdržiš nad tem nivojem.
To pa da udariš babo je pa daleč pod njenim nivojem, se samo vidi kako ne znaš kontrolirati svoje jeze.

Sploh pa, ljudje ki se ob tem še ven vlečejo češ "...je bila vzgojna, nič drugega", imajo za moje pojme bolj probleme sami s sabo. Vzgojne ni, obstajajo tudi druge poti brez batin ki mogoče bolj zaležejo kot pa fizična bolečina. Enako velja za vzgojne otrokom.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Poslušat žensko, ki ti najeda ni noben problem in jo ignorirat. Al pa koga druzga. Ko se pa nekdo fizično nate sprav je pa pomoje malo težje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ženske nikoli ne bi udaril prvi niti sem jo.

Sem pa imel eno situacijo, ko mi je ena glupača začela govorit čez mojo mamo ter očeta ter jih pošiljala v uno smer kako so me lahko tako vzgojili, bla bla bla. Sem še nekako preslišal potem mi je pa začela razbijati po avtu.
Pa sem ji spustu enega kratkega. Toliko, da se je zbudila. Sam je bil z levo roko, sam je ura tudi bila na levi roki tako da je pomagalo pri umiritvi, steral iz avta, približno 30km od doma. Kako je prišla domov ne vem še danes.

In ja, sem pripravljen spustiti vzgojni šamar, če se ne zna obnašati svojim letom primerno. Težko pa bi žensko poškodoval, zlomil. V mojem primeru bi lahko tolkel po njej kot manija pa nisem, je bil res skrajni ukrep, ker ne prenašam ljudi, ki se ne znajo kontrolirati ter iz muhe delajo slona.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Poslušat žensko, ki ti najeda ni noben problem in jo ignorirat. Al pa koga druzga. Ko se pa nekdo fizično nate sprav je pa pomoje malo težje.

Ah no, sej se ne spravi nate 100kilska gorila, ampak komaj 50kilsko bitjece. Temu ne moreš ravno rečti 'fizično'
grin1.gif
Ženske itak celo življenje hujšajo in si uničujejo mišice, torej imajo samo nekaj mesa in kože. S tem ti ne morejo povročiti ravno kakšnih bolečin. Mene je vedno prej nasmejalo to da me je poskušala 'tepst'.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:

Ah no, sej se ne spravi nate 100kilska gorila, ampak komaj 50kilsko bitjece. Temu ne moreš ravno rečti 'fizično'
grin1.gif
Ženske itak celo življenje hujšajo in si uničujejo mišice, torej imajo samo nekaj mesa in kože. S tem ti ne morejo povročiti ravno kakšnih bolečin. Mene je vedno prej nasmejalo to da me je poskušala 'tepst'.

me prov zanima kok bi biu "ql" ko bi te kera kura s špičaki v jajca. me prov zanima kok mrtvo ladan bi biu takrat
smirk-1.gif

jz vem da bi jo vseku da se nebi pobrala
10.gif

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
Citat:
Uporabnik matix pravi:
No dragi alterjevci, naj vam postavim eno vprašanje. Recimo, da se eni ženski kompletno strga in začne mahat po vas, tepst, udarjat, kakorkoli. Ste že bili v taki situaciji? Bi udarce vrnili? Ali kako bi reagirali?

Jaz sem že bil v situaciji ko je ena cipica začela mahat po meni, ker sem ji povedal, kar ji gre. Na srečo so takoj stopili zraven in jo odstranili. Nisem nasilen tip človeka, sem miroljub in se ne tepem, ampak če bi me nekdo prpalu na gobec, udarec vrnem, pa če je to dec ali pa baba.

Samo v primeru, da bi me ona prva udarla in da bi me res ornk razp***, pol brez študiranja ji stisnem čelaka(po tem zagotovljena operacija nosa). Drugače pa da bi prvi kdaj to pa nikoli nisem in nikoli ne bom.
Kolega je mel včasih probleme, oz. ženske okoli njega, ker če so ga kej podjebavale, jih je brez pomisleka nalamal. No pol se je pa k pameti spravil in tega ne več prakticira.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Tukaj je samo vprašanje, koliko si pripravljen požret in kakšen karakter si. Da ti partner toliko najeda, da samo pomisliš kako bi ji/mu zdele eno prilimal, je čas za odhod. Vendar ljudje kar nekaj cincajo in se pripričujejo v boljše čase. Pol se pa itak vsake toliko časa enmu mal odpele.

Aha. Najhujša so nenadna presenečenja, do katerih pride naključno ali pa tudi ne naključno. Ja, in gotovo je večina takšnih, ko se potem presenečeni strani "malo odpele" ... 95% je v karakterju, ostalo je "temna snov".

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik matix pravi:
No dragi alterjevci, naj vam postavim eno vprašanje. Recimo, da se eni ženski kompletno strga in začne mahat po vas, tepst, udarjat, kakorkoli. Ste že bili v taki situaciji? Bi udarce vrnili? Ali kako bi reagirali?

Jaz sem že bil v situaciji ko je ena cipica začela mahat po meni, ker sem ji povedal, kar ji gre. Na srečo so takoj stopili zraven in jo odstranili. Nisem nasilen tip človeka, sem miroljub in se ne tepem, ampak če bi me nekdo prpalu na gobec, udarec vrnem, pa če je to dec ali pa baba.

v bistvu je niti ne bi, zenske imajo ogromno svojih problemov in jih je treba malce razumeti.. vkolikor gre pa za uradno osebo pa brez skrbi. najbolj na zivce mi gredo vojakinje in policaji-zenske, ki jokajo, da so tepene in diskriminirane, hkrati pa hocejo biti enakopravne. to pa enostavno ne gre skupaj. te bi taprvo tepel. z najbolj rogovilasto palico

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ženske še nisem udaril in upam, da mi tega ne bo treba storiti. Vendar če se postavim v vlogo fizično napadenega pa odgovor ni več tako jasen. Ženske, ki udriha, običajno ni mogoče umiriti z besedo. Lahko zbežiš kot zajec ali mirno prenašaš klofute. Slednje se mi ne zdi primerno, saj ti zagotovo ubija samozavest in je naravnost sramotilno.

Če ženska ne zna kontrolirati svojih dejanj in se loti fizičnega obračuna, izgubi vso prednost, ki izhaja iz tega, da je "nežnejši spol". Povedano drugače: že ženska pretepa, se lahko zlahka odzoveš s kakšno relativno nežno klofuto. Ni pa prav, da je moški tisti, ki prvi udari.

Seveda pa zgodbe največkrat niso enostavne. Ženskam se praviloma utrga z razlogom, bolj ali manj tehtnim. Presoditi moraš, če si ti krivec in če je njena reakcija skladna s povodom. Kadar te ujame z drugo seveda ne moreš pričakovati kosila v postelji, kvečjemu kakšno užaljeno klofuto in kovčke čez balkon. Takrat je seveda ne boš klofnil nazaj.

Ženske so pogosto agresivne tudi, ko so potrebne seksa. OK, pričakujem napade ženskega tabora, a vsaj moje izkušnje trditev potrjujejo. Sicer še nisem bil deležen kaj več kot govorne agresije, a praviloma se je zadeva zgodila, ker je bila bejba potrebna in posledično našpičena. Takrat je najbolje izkoristiti prvo priliko in jo presneto dobro obdelati pa bo mir par dni. Enako velja za moške. Ko smo tečni, se priporočamo za primerno obdelavo. Bo vse lepše, še kakšno kosilo bo skuhano, stanovanje posesano itd. Ampak le dokler se moda zopet (preveč) ne napolnijo
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
me prov zanima kok bi biu "ql" ko bi te kera kura s špičaki v jajca. me prov zanima kok mrtvo ladan bi biu takrat
smirk-1.gif

jz vem da bi jo vseku da se nebi pobrala
10.gif

A pa maš ti res polžje reflekse al kako? Daj daj ne fantaziraj
priden.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Nekaj je, če te klofutne tvoja punca, ki ima (oz. naj bi ga imela) razlog. Normalno, da jo boš umiril in jo potolažil
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
tinekr če se nisi ugotivla, se človek odzove tako, kot se drugi obnaša do njega. Če je nekdo do mene prijazen, bom tudi jest do njega. Če kdo pluva čez mene, se boš avtomatsko odzval in ga populjvala nazaj. Če se nekdo fizično spravi nate, se boš verjetno branil. A ženska, ki se fizično spravi na nekoga, pa ni nasilna? Ne, po tvoje so nasilni samo moški.
rolleyes-1.gif

Vsekakor nisem pristaš nasilja in ga do sedaj nisem uporabil še nikoli. Samo nekje se ta meja konča, kje pa jo ima ve pa vsak. Ni pa je priporočljivo preizkušat na drugih.
evil.gif