za frajerja v bordo twingo, star model

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Sej po en stran je res nesramno, d aje to naredu ni ap treba človeka
10.gif
Ma kje
10.gif
poslat na goli otok pa naj se tam s kamnom igra ne pa po tujih dvoriščih.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.934
10.503
113
Zvonko, spet si površno bral.
Polomil mu bo levo dvojko in desno trojko, za nos pa še ne ve. Zaradi tega ne bo invalid. Sigurno ne večji, kot je že zdaj...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

treba je take norce šolat ja.

Off: jaz pa sem si ročne garažne vrate spusto v zadnji nov odbijač
crazy1.gif

B81

22. jul 2007
36.934
10.503
113
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
...ksz

treba je take norce šolat ja.

Off: jaz pa sem si ročne garažne vrate spusto v zadnji nov odbijač
crazy1.gif

S podpisom si zmagal
smile-1.gif

Sožalje za odbijač.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To si zdaj omenu dva zoba ki ju težko sama ven zbiješ...mu boš prej čeljust zlomu
smirk-1.gif

Mogoče ti je prišel dvorišče razrit kak besen obrtnik (ja, berem večino tem...)

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Ma sej te ne moreš vrjet
rolleyes-1.gif

Sej niste več normalni.
stupid-1.gif

Zdej, če je tebi popolnoma vseeno za tvoje stvari in če tako flegmatično gledaš tudi na predmete ki niso tvoji, potem popolnoma razumem tvoj komentar.

Te pa prosim in svetujem (in ostalim podobno mislečim), da se me izogibajo (in podobno misleče). Pa ne zato ker bi bil nasilen ampak zato, ker pazim na svoje stvari in mi ni vseeno zanje, da bi mi jih potem nekdo na tak debilen način uničil.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni bil obrtnik. sva sam z enim na bojni nogi. in tisti ne bi obračal niti bi pošiljal koga, ker je sam komaj celo kožo odnesel.

kaj me razjezi.
od ceste do bajte je bila luknja. to luknjo sem nasul. najprej savske kugle, pa savski pesek, pa potem fini pesek, pa še bl fin..in to vse valjal, teptal, skakal z žabo, na žabi, ob valarju, na valarju, za valarjem. vse v jebenem soncu ali kurčevem dežju.
potem sem dal gor rizl (upam da se reče tko) in to lepo razmetal z bagerčkom, potem pa z grabeljcam poravnal v nulo. ker še ne vem kaj in kako, sem se odločil za to začasno varianto.

pa pride il postino in koplje. pa sem ga poprosil, naj gajbico spusti meter na asfalt pa spelje, če ne gre drugače. in sem to razložil vsem neveščim, sorodnikom, prijateljem, itd itd.

pol je pa vodovo sral, pa leketro kakal in so vse to razril. in sem spet v dežju, po šihtu, grabil, valjal, žabal, skala in norel, da sem vsaj mal spravil v red in ne uničil material. pa spet fini pesek in grobi čez.

če gre grobi stran, se fini spira, kar niti ni tako hudo. sranje je, ker se lepi za kolesa in ga je polna garaža. malce neprevidnosti pa je v bajti. pol pa nasrka parket, stopnice....

in pač ne prebavljam tega.

glede zob.
če lepo odmeriš, gre kirurško ven. drugi se sam majejo. zlom čeljusti je že neugoden. a ga bom našel in bo še jedel pesek.

zdej pa še ena cvetka.
pridem dam in pred garažo avensis in ata čika na oknu. mu pokažem, da bi v garažo in jo odprem, pa me še kar ne jebe. po parih minutah vrže čik, na moj sveže pograbljen pesek, spelje na cesto in čaka. se parkiram in gledam kako obrne in se spet parkira čez celo garažo. ga vprašam, a bo zdej čik vrgu še na drugio stran, d avem kok jih moram pobrat pred hčero, ki je nora na nove zadeve, ki jih spoznava z usti. me grdo pogleda in odpelje, ne da bi pobral tistega izpred dveh minut.
pa reč da ga ne bi okol kepe.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako se pa prime stvari v svoje roke?

ponavad mi to rečejo fotri, k majo otroke iz epruvete. vem da se sliši grdo, sam je realno.
taki majo očitno babe, k bi še ku++rac polomile, če bi ga v roke vzele.

drgač pa nič ne jamram. samo pišem o pristnih slovenskih navadah. danes sem veliko delal.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Priporočam ti trojno dozo tegale

persen_forte.jpg

ali pa tegale

Spotoma pa še naredi ograjo in si nabavi nekaj telih

Priporočam ti nakup treh v črni barvi, za kontrast pa dodaj še četrtega v rjavi barvi.

EDIT: ni mi jasno zakaj so slike tako abnormalno velike
13.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
persen en jem
kij imam
ograjo bom delal, ko bom imel 'sliko' cele ograje in ureditve dvorišča. nisem sin zidarja, da bi vsake pol leta lahko rušil in popravljal.
psa ne bomo imeli, ker ga nimammo časa sprehajat, imamo radi dopust in posvečamo prosti čas mulariji.

hvala za ansvete.