Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Clone tool, to je to. Je pa tole zelo na hitro preko prenosnika, tako da ni ravno v piko. Pri kakšnih prehodih pa poizkusi z malce manjšim flow, tam ene 40%, opacity imej na 100%. Med klikanjem pač spreminjaš velikost brusha in gre nekako. Ni nekaj velika umetnost samo igrat se moraš
Zaenkrat nisem imel težav z njim in služi namenu. Bi si včasih sicer želel malce več maneverskega prostora ampak ok, pri free zadevah je potrebno kdaj vzeti kakšno stvar v zakup
Si me pa hkrati spomnil, da je že čas da malo posodobim stran
To je kul. Wordpress mi vsako fotko skrči na 584 širine. Da ne govorim o nerodnem sistemu uploadanja fotk, da me vse mine, ko hočem dodati kako objavo.
a obstajaj kak spisek teh weebly strani?
da vidim kaj vse omogoča. če je vse kot blog za slike ali je lahko tudi kot neka "navadna" uporabna stran?
A se da tudi potem že narejeno prenest na svoj strežnik, da nimaš naslova IME.weebly.com?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.