Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
O, v tej hiši sem pa jest že spal
grin1.gif

Definitivno je HDR, v resnici je malo manj slikovita hiša.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Danes sem postal ponosen lasntnik Pentax FA 50 F1,4 in odprla so se nova obzorja. Ali, ni več problema, če je za motivom razmetano ozadje
evil.gif

Ena slikica:

3460467650_706dfc4ccb.jpg

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@vitoC: svetovna fotka, zakon barve, dobra kompozicija
@PrePro: z 1.4 blendo, ti bo vsaka tema presvetla hehe
smile-1.gif

Jaz pa sem zadnjič obljubljal neke portrete in vam pokažem enega. Kakšna fotka več sledi čez nekaj časa, še sploh nisem imel časa urejat in še dovoljenje drugega akterja za objavo rabim
smile-1.gif
.

Psa smo zelo težko pripravili do lajanja, zato glede tega ni najboljše, ampak uspelo nam je vsaj takrat ko je bil v kadru še en model. Ko bo vse urejeno bom sporočil tukaj in bo na blogu več fotk in še video šutinga.
3463613496_55f17b547b.jpg

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Imam še kakšno fotko s psom in veliko samo z modelom. En mali namig: na eni drugi s psom je v igri še vojak, ki v roki drži kalašnikov pes pa laja na njega
smile-1.gif
. Smo imeli namen narediti še več fotografij, ampak nas je malo zafrknilo vreme ker je ful začel pihat veter in se je dvigval pesek in nismo več mogli delat naprej. Pred temi fotografijami bom pokazal verjetno ene druge portrete potem pa sledijo te ko jih do konca uredim.
Psa ki more lajat pa ne zna najboljše je res zelo težko fotkat
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.957
10.691
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
@vitoC: svetovna fotka, zakon barve, dobra kompozicija
@PrePro: z 1.4 blendo, ti bo vsaka tema presvetla hehe
smile-1.gif

Jaz pa sem zadnjič obljubljal neke portrete in vam pokažem enega. Kakšna fotka več sledi čez nekaj časa, še sploh nisem imel časa urejat in še dovoljenje drugega akterja za objavo rabim
smile-1.gif
.

Psa smo zelo težko pripravili do lajanja, zato glede tega ni najboljše, ampak uspelo nam je vsaj takrat ko je bil v kadru še en model. Ko bo vse urejeno bom sporočil tukaj in bo na blogu več fotk in še video šutinga.
3463613496_55f17b547b.jpg

Stari, kakšna huda fotka.
shocked-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Ponavadi spraviš psa v lajež če ima nekdo izven scene tisto gumijasto igračko, ko cvili ob stiskanju. Ker je ne bo mogel doseči bo sigurno lajal v njeno smer
tongue-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@philips, smo mu delali vse možno pa je še vseeno lajal kam se mu je zazdelo
smile-1.gif

@pixi, ja škoda da je še premali, bi boljše izpadel rotvaljer kot zlati prinašalec...bomo pa ponovili ko bo tvoj oto večji
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.