za dezurne moralneze

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Napisal si, da si vozil po omejitvah, celo tako počasi, da si se celo spogledoval z voznikom avtomobila. In potem PIZDAMATERNAHUDIČEVA je zapeljal pred tabo. Ko si bil 10m pred njim. Kaj takega pa še ne. Da se ti je to zgodilo, ko si bil na motorju.

Pišeš, da obstajajo norci, ki celo mimo motoristov padejo mimo. Torej se tisti tvoji motoristi tudi prehitro peljejo, če jih celo nekateri motoristi po tojve prehitijo kot sneta sekira...

In joj prejoj....celo avto seka ovinek, ko si ti na motorju. Ne verjamem. To pa ne. Grem mal na youtube pogledat, če kaj tekega najdem.

In če si imel tolk situacij na motorju, kot še v avtu ne, potem NISI za na motor. Pač ne znaš predvidev situacij, zato te pa vse tok zjebe vedno.

p.s. počasi bo asfalt vse bolj hladen, le glej da ne boš preveč na silo zaviral, ko te bo avtošola spet izsiljevala.
roza.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jebiga, če si gasilec, medicinska sestra, zdravnik ali policaj, to res ni samo poklic, ampak način življenja...... nisi zdravnik samo od 7-15 recimo, ampak tudi izven delovnega časa si v situacijah, ki zahtevajo tvoje znanje, dolžan reagirati.
Pusti, to ljudje, z močno skravžljanimi možgani ne morejo dojeti. In potem vabijo ljudi na Trg republike.

@apollo8: Folk se je kregal medtem, ko je motorist še negibno ležal na tleh?

@inkvizitor: Se mi zdi, da si ti ravno oseba iz skupine ljudi, ki si jih popljuval. Bivši motorist, ki je prodal motor zato, ker "bi se ubil". Bi rekel, da ti nisi zmožen paziti nase, zato si se usral. Poznam vse preveč takšnih osebkov.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.138
14
38
A si ti hodil v kaksno solo drugace?

Citat:
Pišeš, da obstajajo norci, ki celo mimo motoristov padejo mimo. Torej se tisti tvoji motoristi tudi prehitro peljejo, če jih celo nekateri motoristi po tojve prehitijo kot sneta sekira...

Motorist prehiti motorista in se po tvoje oba pelljeta prehitro! Potemtake vsi na/v kakrsnemkoli prevoznem sredstvu vozijo prehitro saj se namrec med seboj prehitevajo?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
In jasno obstajajo norci, ki gredo se mimo motoristov kot sneta sekira in samo upam, da se mi ne bo kdaj znasel nasproti, samo prosim ne pavsalno pisat!

Tle pišeš, da grejo še celo mimo motoristov kot sneta skira. Kar si jest razlagam, da se vi motoristi hitrje vozite kot ostali, obstajajo pa še celo hitrejši motoristi kot vi...

Se pravi, če gre mimo avtomobilistov kot sneta sekira, je to ok. Amapak ne, še celo mimo motoristov gre
wink-1.gif

p.s. zima se bliža, toplo se oblaci za na motor
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Jebiga, če si gasilec, medicinska sestra, zdravnik ali policaj, to res ni samo poklic, ampak način življenja...... nisi zdravnik samo od 7-15 recimo, ampak tudi izven delovnega časa si v situacijah, ki zahtevajo tvoje znanje, dolžan reagirati.
Pusti, to ljudje, z močno skravžljanimi možgani ne morejo dojeti. In potem vabijo ljudi na Trg republike.

@apollo8: Folk se je kregal medtem, ko je motorist še negibno ležal na tleh?

@inkvizitor: Se mi zdi, da si ti ravno oseba iz skupine ljudi, ki si jih popljuval. Bivši motorist, ki je prodal motor zato, ker "bi se ubil". Bi rekel, da ti nisi zmožen paziti nase, zato si se usral. Poznam vse preveč takšnih osebkov.
Na motorju sta bila dva. En jima je zaprl pot. In en z motorja je bil precej iz sebe in migal (pac jezen, v soku, itd), druga je pa lezala na tleh (pri zavesti, dva cloveka sta bila ob njej - en je bil zdravnik ki je prisel pomagat pa ni bil v sluzbi). Okrog je blo pa vedno vec ljudi (50+) in ko so pogruntali da je motoristoma en zaprl pot in kdo je ta fant, so kar zaceli do njega hodit in mu najedat. On se je tam ves iz sebe opraviceval motoristu, folk mu je pa kar najedal "a vidis kaj si naredu, a si nor, itd". Pa logicno da mu je zal, kaj mu ma folk za naprej metat, zase naj se brigajo. Sam v to sem se vtaknil... slisi se cudno, ampak tudi on je clovek. Nesrece se dogajajo, ne mores javno lincat pol cloveka na kraju

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
ne razumem, kaj ima kdorkoli za obsojat in zganjat moralizem. sej avtomobilist ni zanalašč zapeljal pred motorista... bože nedaj da ima voznik še kkšn pir u riti. pol ga bo šele najebu...ker poznam tist odsek, se zna zgodit da ga res ni videl do zadnjega... in ne vem zakaj bi mogu kdo karkol obsojat zato. kdo ti da pravico da pametuješ? to je spet ista zgodba kot iz une o kamionarjih, kjer so šoferji "grdi grdi" pa moraliziranje s kaznimi...

eye contact...pol je pa spelu... dej ti nisi vidu njegovih oči. lahk pa da je mislu da mi namiguješ da naj potegne...

drugače pa, motoristi so nekateri zelo "samozavestni"...

juris: mimgrede miličar mora bit miličar 24/7... na žalost ali pa srečo... ne more on ob 15h obest kapo na klin pa jit prodajat drogo do druzga jutra, ko spet začne s šihtom... in tudi v prostem času lepo da gre pomagat...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:

Ne boš verjel, ampak 130. člen KZ obvezuje vse ljudi, da pomagajo človeku v smrtni nevarnosti, ne zgolj zgoraj omenjenim. Kolikokrat si pa ti tako reagiral?

Opustitev pomoči

130. člen

Kdor ne pomaga osebi, ki je v neposredni smrtni nevarnosti,
čeprav bi to lahko storil brez nevarnosti zase ali za koga drugega,
se kaznuje z zaporom do enega leta.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Jest pa mislim, da vas še premal pocepa po cesti med sezono.....prepočasna je pri vas motoristih naravna selekcija...

Nazadnje uredil moderator:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A ti si tle? Kaj, a je premraz za en krog z motorjem?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:

Ne boš verjel, ampak 130. člen KZ obvezuje vse ljudi, da pomagajo človeku v smrtni nevarnosti, ne zgolj zgoraj omenjenim. Kolikokrat si pa ti tako reagiral?

Opustitev pomoči

130. člen

Kdor ne pomaga osebi, ki je v neposredni smrtni nevarnosti,
čeprav bi to lahko storil brez nevarnosti zase ali za koga drugega,
se kaznuje z zaporom do enega leta.

Nekaj prometnih nesreč, infarkt, epi napadi, sem imel kar "srečo" že do zdaj....... če ne bi pomagal, pa me kdo vidi in prijavi, bi ostal še brez službe in licence
smirk-1.gif
pa ti?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kako je bilo v resnici, vedo tisti, ki so bili tam. Ampak Apollo je napisal tudi, da "se bodo s tem ukvarjali tisti, ki so zato poklicani".

Ampak jaz sem že nekajkrat slišal, da se v takem primeru policija raje odpelje še en krog ali dva malo naokoli preden dejansko pripelje na kraj dogodka zato, da pridejo tja ko so se že vsi do konca stepli in se jim ni treba vmešavat in ogrožat lastne riti, čeprav so za to plačani.
Slišal sem že za primer, da so z marico peljali dobesedno mimo križišča na celovški kjer sta se dva stepla (no, eden je bil orenk tepen) in se niso ustavili ampak so se vrnili čez 5minut in še samo popisali vse osebe.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Jest pa mislim, da vas še premal pocepa po cesti med sezono.....prepočasna je pri vas motoristih naravna selekcija...
stupid-1.gif

samo ti si pa res bolan
kupi si pručko pa štrik in končaj tvoje sfrustrirano zakompleksano ničvredno bedno življenje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kako je bilo v resnici, vedo tisti, ki so bili tam. Ampak Apollo je napisal tudi, da "se bodo s tem ukvarjali tisti, ki so zato poklicani".

Ampak jaz sem že nekajkrat slišal, da se v takem primeru policija raje odpelje še en krog ali dva malo naokoli preden dejansko pripelje na kraj dogodka zato, da pridejo tja ko so se že vsi do konca stepli in se jim ni treba vmešavat in ogrožat lastne riti, čeprav so za to plačani.
Slišal sem že za primer, da so z marico peljali dobesedno mimo križišča na celovški kjer sta se dva stepla (no, eden je bil orenk tepen) in se niso ustavili ampak so se vrnili čez 5minut in še samo popisali vse osebe.

Jaz sem ze slisal da si ljudje izmisljujejo zadeve. Aje ne, celo dokazano so se ze lagali. Pa ne vem od kje si to zgodbico potegnil - tu je bila policija na kraj klicana zaradi prometne nesrece, sej se nihce ni pretepal.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Tvoji tastari so zajebal, k niso uporabljal kondoma....