za dezurne moralneze

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Drug primer, me gleda, delava eye contact, caka, caka, ko pridem na 10m spelje na cesto! Hitrost po omejitvah! Dej mi to razloz kdo bi bil kriv in kaj bi se pisalo po altru, ce bi se znasel na tleh?

Ampak ta je res tipična. In kriv bi bil itak objestni voznik motorja, ker vsak tak ko se zalet, itak nori čez vse meje. Da si bil izsiljen, to med ovcami v slo ne obstaja. Sicer pa je pri nas itak nacionalni šport, da so vse drugi krivi.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Odgovor na tvoje pisanje:

1. Bil sem motorist. A vendar sem kmalu ugotovil, da bom dlje časa živel če prodam motor. Vsaj v teoriji je lahko tako. Lahko bi me pa naslednji dan srčni infarkt pokopal. Pa smo spet pri filozofskih debatah.

2. Vsakič ko se vsedete na motor, mislite da ste nedotakljivi. Da vam MOTORISTOM se pa kaj takega ne more in ne sme zgoditi. Da vas nekdo spregleda, izsili...čeprav vi mislite da vas hočejo vsi nalašč zajebat in ubit na cesti.

3. Ne bluzi zdej, kolk se ti po omejitvah pelješ. Ne mi zdej razlagat, da kako ste motoristi na cesti zaradi narave in svežega zraka. In kako vas vedno in povsod vsi zajebejo ko se po omejitvah peljete. Število takih, ki na cest z motorjem spoštujejo pravila je tako majhno, da bi lahko porabil 3 dni da bi to izračunal.

4. A če jest prehitim motorista sem norec? Al ste zdej vi ogroženi, ko vas avto prehiti?

5. Pusti apollota pri miru. Sam si je kriv da je miličnik.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
No da razcistimo kaj sem pocel tam. Sel sem tja, ker je neki mimoidoci par 100m stran v bifeju povedal da nek motorist negibno lezi sredi ceste. Motoristom vcasih zaradi sile udarca pri trku zastane srce. Tja sem sel da bi pomagal tsitemu nesrecniku na tleh. Za razliko 90% ki so stali zraven in verbalno razciscevali kako je kdo vozil itd... In ko so prisli resevalci in policija sem se odstranil nazaj v bife.

@juris nad druge ljudi me "dvigajo" pooblastila (ja bolnik, imam jih tudi kadar nisem v sluzbi), ce ze ravno zelis vedet. In pa zakonska dolznost (pa moralna tudi), da pomagam osebi, ki potrebuje pomoc (130. clen KZ-1). Da nisi bil en izmed tistih ki so nesrecniku se grozili tam na kraju. Sicer pa ne vem od kje si videl da se dvigam nad koga. Se pa poserjem na ljudi, ki vidijo nesreco potem pa pridejo pametovat folku, ki je udelezen.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A si se predno si šel na kraj nesreče tko kot Clark Kent preoblekel?

apollosavestheday.press
rolleyes-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
@juris nad druge ljudi me "dvigajo" pooblastila (ja bolnik, imam jih tudi kadar nisem v sluzbi), ce ze ravno zelis vedet. In pa zakonska dolznost (pa moralna tudi), da pomagam osebi, ki potrebuje pomoc (130. clen KZ-1). Da nisi bil en izmed tistih ki so nesrecniku se grozili tam na kraju. Sicer pa ne vem od kje si videl da se dvigam nad koga. Se pa poserjem na ljudi, ki vidijo nesreco potem pa pridejo pametovat folku, ki je udelezen.
Ej policajček, imam občutek, da bi mi rad povedal kaj osebno. Pridi jutri ob 12:00 na Trg Republike pred parlament in mi osebno v fris povej kar bi rad. Prav, psiho?!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
Ej policajček, imam občutek, da bi mi rad povedal kaj osebno. Pridi jutri ob 12:00 na Trg Republike pred parlament in mi osebno v fris povej kar bi rad. Prav, psiho?!

Kaj si ti tisti, ki fehta denar pri parkomatih
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
tezko, ker bom v sluzbi (in to ne pred parlamentom). Lahko da imas ti zeljo, da bi ti jaz kaj v fris povedal (jaz namrec nimam nobene zelje po srecevanju z ljudmi ki me redno zalijo preko forumov) pa se ti pac ne bo uresnicila. Sicer pa ne vem kaj te je razburilo. a si en izmed teh ki radi pametujejo ljudem ob nesreci? In ti meni psiho haha.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
preoblekel v? Sej na pir ne hodim v pizami, da bi se moral preoblect. In point teme je povsem nekaj drugega (savestheday je pa na tvojem zelniku zrasel, jaz sem zelel pljuvati po neolikanih zijalih)

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Škoda, sem te ravno hotel poterjati za tisto gajbo piva, ki mi jo še dolguješ.

In glede tvojih psihičnih motenj:
Vsi mi imamo poklice in vsakodnevno službo, pa tega ne postavljamo v ospredje. Nastopamo zasebno. Toda samo ti se 100% identificiraš kot policaj. 24/7 v službenem in privatnem času si policaj tu na forumu. To ne meji na fanatizem, to je fanatizem. In to tiste najhujše sorte, verski fanatizem namreč. Nič drugačen nisi kot so talibani, le v boga v plavi uniformi verjameš. In to te "moralno in zakonsko" dviga nad ostale ljudi ?!
Get a life, bro!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...

Ti nisi cisto gladek, ane?
bonk.gif

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
pa dobr no Mahoney je čist fletn, mamo na vpogled perspektivo tud z "druge strani"
jasno pa da vsi ne moremo biti vsem všeč. in prav je tako.
(vključno z neolikanimi zijali)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
eh, vceraj bi tdi jaz kmalu enega podrl
frown-1.gif

zvecer ko se je delal mrak...skozi cestninsko Torovo sem sel po desnem pasu...hotel iti na levi pas da bi prehitel pocasi pospesujoce ampak sem v ogledalu na levem pasu videl luci priblizajocega se cestaka in sem pocakal da je sel mimo...pa se potem K SRECI nisem sel takoj za motoristom na levi pas, ker je cca 10 m za njim vozil se en motorist, katerega luc je zakril prvi - vozila sta zamaknjeno
d055.gif
pripizdila sta pa konkretno

torej kamikaze pazite, enostavno vas je spregledati
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...

Ti nisi cisto gladek, ane?
bonk.gif

no brainer

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:

In glede tvojih psihičnih motenj:
Vsi mi imamo poklice in vsakodnevno službo, pa tega ne postavljamo v ospredje. Nastopamo zasebno. Toda samo ti se 100% identificiraš kot policaj. 24/7 v službenem in privatnem času si policaj tu na forumu. To ne meji na fanatizem, to je fanatizem. In to tiste najhujše sorte, verski fanatizem namreč. Nič drugačen nisi kot so talibani, le v boga v plavi uniformi verjameš. In to te "moralno in zakonsko" dviga nad ostale ljudi ?!
Get a life, bro!

Če se ne motim jo ti meni, oz. nikoli nisi dokazal tistega za kar sem obljubil gajbo. Med drugim si exhairu obljubil plačan izlet nekam na sever pa iz tega tudi ni bilo nic, tako da nekako nisi tisti, ki bi lahko karkoli terjal.

Kar se tice fanatizma, ki mi ga ocitas. Tu gor bi lahko skrival kaj pocnem, ampak pac ne. Ker se ni cesa sramovati. In tezko bos nasel temo, kjer bi nekomu moraliziral zaradi njegovega pocetja. Drugo so teme, kjer odreagiram na kako buco na nas racun. Tako da mi tezko ocitas fanatizem. Zaradi mene si ti lahko najhujsi prekrskar, kriminalec itd. Pa bom s teboj tu gor debatiral. In zanalasc sem napisal, da sem na zadevo naletel nakljucno, da se ne bi kdo spuscal v moj poklic, ki pri sami zadevi nima nobene veze. Nasprotno si ti tisti, ki me je zacel sprasevat od kje meni moralna avtoriteta itd... A jaz pa ne smem met svojega mnenja? Ker sem policist zdej po tvoje ne smem meniti, da so ljudje, ki moralizirajo ob nesrecah gnoji? WTF?!

A dojemas, da si ti tisti, ki je v to temo prifural moj poklic? Jaz sem pac komentiral obnasanje ljudi do povzrocitelja (ne do mene ali do kakega policista ali karkoli povezanega z mojim poklicem).

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.139
14
38
Se enkrat preberi moje besede in nato odgovarjaj! Nismo nedotakljivi, kje to pisem? Kje pisem, da vozim po omejitvah? Kje pisem, da sem na motorju zaradi narave? Ravno vceraj sem srecal ogromno takih, ki so se vozili normalno, zelo normalno, sta bila pa vmes dva fitipaldija, ki sta sla naprej svojo pot! Kje pisem, da me avto ne sme prehitet in je bedak? Lahko me in me ze je, nimam zelje po dokazovanju, mi gredo pa na organ tisti zaritnezi, prehiti ali pusti razdaljo razen ce je v avtu moron, ki bi se sel hide and seek ali fast&furious!

Skratka, se enkrat, preberi moje prve besede, tvoj odgovor in potem se lahko dalje pogovarjava!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
..

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če se ne motim jo ti meni, oz. nikoli nisi dokazal tistega za kar sem obljubil gajbo.

Motiš se, povsem jasno sem ti dokazal. Ampak saj mi je jasno; policaj in plača ... ?
Citat:
Med drugim si exhairu obljubil plačan izlet nekam na sever pa iz tega tudi ni bilo nic, tako da nekako nisi tisti, ki bi lahko karkoli terjal.
Spet dokazuješ, da si slab detektiv. Dejstva si si povsem napačno zapomnil, oziroma si jih napačno predstavljaš. Pojdi in preveri še enkrat!
Jejhata, jejhata kakšne policaje imamo.

Citat:

A dojemas, da si ti tisti, ki je v to temo prifural moj poklic? Jaz sem pac komentiral obnasanje ljudi do povzrocitelja (ne do mene ali do kakega policista ali karkoli povezanega z mojim poklicem).

Preberi si še enkrat svoj odgovor na moje vprašanje kakšna moralna avtoriteta pa si ti !
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
@juris nad druge ljudi me "dvigajo" pooblastila
ČE TO NI DEFINICIJA DEŽURNEGA MORALNEŽA, POTEM VODA GOR TEČE!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.603
1.135
113
Titograd
Jebiga, če si gasilec, medicinska sestra, zdravnik ali policaj, to res ni samo poklic, ampak način življenja...... nisi zdravnik samo od 7-15 recimo, ampak tudi izven delovnega časa si v situacijah, ki zahtevajo tvoje znanje, dolžan reagirati.