Majstr, verjetno nisi motorist! A ves, da sem nekoc enako razmisljal dokler se nisem zacel vozit z motorjem! Krivcev je na obeh straneh ogromno, od kamikaz, ki se vozijo 100 plus mimo name, cez naselje itd, ogromno pa je normalnih in tisti se vozijo normalno in po lokacijah, ki ne slovijo kot dirkaske! Ti pa povem, da sem imel toliko situacij, ki bi se ob moji brezbriznosti lahko koncale morda tudi usodno kot se v avtu nikoli!
Sekalci ovinkov, folk sekaovink kot da je cela cesta njegova, te vidi ampak se vedno ne gre na svoj pas, verjetno si idioti mislijo, da si ozek im se bos ti umaknil, si predstavljas da bi pripeljal v ovinek kjer ga srecas? Se v avtosoli, kjer ves da se striktno vozi po omejitvah mi na prednostni zapelje pred motor! Sreca, da sem se jaz lahko ustavil! Drug primer, me gleda, delava eye contact, caka, caka, ko pridem na 10m spelje na cesto! Hitrost po omejitvah! Dej mi to razloz kdo bi bil kriv in kaj bi se pisalo po altru, ce bi se znasel na tleh?
In jasno obstajajo norci, ki gredo se mimo motoristov kot sneta sekira in samo upam, da se mi ne bo kdaj znasel nasproti, samo prosim ne pavsalno pisat!
Tipicno alterjevsko, apollo kdo za vraga je on, da kokodajsa, ce bi bil incident in bi posredoval bi pizdili kaj se ima za vmesavat, ce ne bi posredoval bi pizdili zakaj ni pomagal, skratka najlazje je oa delat guzvomna cesti, slikat snemat za zurnal in pametovat kaj je blo in kaj ne!