Za debila v alfa romeu 156 s tablico Katja

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik paci pravi:
V bistvu bi ga samo povlekel iz avta in vrgel v moker plundrast sneg

a dej ne no, to bi šu narest?
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
zato, ker ga je nekdo pošprical s plundro, bo priletela policija in uvedla preiskavo?
hysterical-1.gif
Pokličš, razložiš, da bi ti povozil otroka, če ga ne bi stran potegnil. Pridejo, vem iz 1. roke. In poiščejo voznika. In tudi grdo kazen napišejo ... Le kaka priča mora bit.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ah dej bod resen....ti bi policaje klical za vsako malo piz.da.rijco. Nič čudnega, da jih pol čakamo takrat, ko jih res rabmo, saj se ukvarjajo z nekim čefurjem, ki je malo pošprical z vodo nekega someščana. haha
smile-1.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Ima vpadlivo tablico.
Ga bo že še izsledil, če ne bo že ohlajen do takrat.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ah dej bod resen....ti bi policaje klical za vsako malo piz.da.rijco. Nič čudnega, da jih pol čakamo takrat, ko jih res rabmo, saj se ukvarjajo z nekim čefurjem, ki je malo pošprical z vodo nekega someščana. haha
smile-1.gif
Ne "bi jih". So kar prišli. In če nekdo skoraj povozi otroka (če ga ne bi potegnili stran, bi ga), ker vozi nad omejitvijo / hitreje, kot je primerno, potem to ni vsaka malenkost. Ali pa se ti zdi, da mora najprej kdo umret.
Pa še enkrat s preberi osnovni post, mogoče ti ga bo uspelo dojet. Saj ni tako kompliciran, tam nekje od mentalne starost 5 let je ziher razumljiv.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Gre se zato, da se po nepotrebnem ne kliče policije, razloge si že sam naštel. S takim osebkom, se naredi tako, kot je že "paci" povedal. Tuki ga podperam 100%.
Kar se pa tiče tvoje racionalnosti in zdrave pameti sem(smo) pa že videli (brali), tko, da se ti ni treba dokazovat.
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Se strinjam z pacijem.........sam v sneg pa dunaske šnicle! Škoda policijo s takimi stvarmi mott k se lah rešjo na 4 oči!

qqqqqqq......bi ti prvošču kj tacga...pa da te vidmo frajerja....bi se upu usaj kepo vržt unmu na streho????
Al pa ti raj ne......k to prnaša bad karmo
evil.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Kamele0N,

ne, jaz sem seveda največja pi.č.ka na tem svetu. Si to hotu slišat?

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Ne nism hotu slišat...sm pa vedu da ti bom stopu na živc
hysterical-1.gif

Vid se ti da si mal filozofka!
uf-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Me prou zanima kaj bi zafilozofiru unmu če bi biu TI namest paci-ja z familijo v taki situaciji!

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.661
113
Konc koncev če tko pogledaš je bla pacijeva metoda bolj efektivna kot pa če bi se pr njemu oglasl policaji na domu......think positive qqqqq........paci je tko prosvetliv enga debila....en [censored] mn.....polciji dvomm da bi uspel!
Bi se [censored] še hvalu kolegom da se je polcajem smeju!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisi mi stopu na živc, ker si v osnovi debilko.

Njegova metoda je bila zelo rizkantna, lahk bi si ustvaril še in še problemov, ampak ti tega ne uspeš razbrat.

Jaz se sploh nebi pogovarjal, še manj pa kepal. Poklical bi policijo, če pa nebi imel otroka, pol je pa itak vseeno oz. če nimaš kaj izgubit.

Pred kratkim sem enga hotel resno poškodvat, tip si je res zaslužu, problem je bil - preveč ljudi, ampak tko kasnej si rečem, a je sploh vreden moje sile, sej ne ve s kom ima opravka, zakaj bi moral vsakemu posebej to dokazovat, kdo sem in česa sem sposoben. Cenim se vsak dan bolj in zato raje predam tovrstne zadeve naprej ustreznim organom.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Gre se zato, da se po nepotrebnem ne kliče policije, razloge si že sam naštel. S takim osebkom, se naredi tako, kot je že "paci" povedal. Tuki ga podperam 100%.
Jaz pa ne. Zakon naj vzdržuje policija, ne posamezniki ... In zato naj lepo pridejo in opravijo svoje delo. V nasprotnem primeru je zelo verjetno, da jo na koncu najslebše odnese prav prvotne žrtev ...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Blade, Žešæi momak, Ginsu master, Dexter, Metuljček, Jack the ripper, Cold steel warrior...
smirk-1.gif