Z dojenčkom na morje!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Super ste to povedali!
Zdaj pa me konkretno zanima, če kdo pozna na slovenski ali na hrvaški obali čim bližje kakšen apartma, prikolico ali bivalni kontejner, ki je v neposredni bližini morja in da ima veliko sence? Cena ni važna...

kamp stoja ima kontejnerje v razdalji 10-50m od morja in v borovi senci + klima

plaža pa je večinoma skalnata, zdaj dokler otroci itak ne grejo v vodo in če se starim to dopade potem je super, odpade pa za malo starejše otroke
Nekaj takega iščem, ampak ta najbrž odpade, ker imam še dva otroka (10 in 16), saj praviš, da je plaža bolj tako?
@mistiquePineto poznam, kar nekaj let smo najemali privat prikolico tam, zelo nam je bilo všeč, tudi zdaj sem pomislil na ta camp, vendar se ta prikolica ne oddaja več! Ne vem točno pa so te hišice, ki si jih omenil?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Tocno tako
pod marelo ga opece. Preizskusil na mojem. Sicer ga je samo malo pobarvalo v tisti uri pod marelo tako da ni bilo nic hudega, je pa bil znak da smo sli pod borovce.
Pa tako majhnih itak ne boste metali v morje. Jaz sem vodo v bazencek nanosil.
Ko pa je 1+ pa tudi morje lahko ze obcuti, vendar zna biti cigu migu.
Raje mu kake toplice privocite, ali pa bazen pred hiso

mistique

Guru
16. jun 2009
14.015
1.827
113
Emona / Carnium
Prikolica verjetno ni fraj, ker jo je zasedel moj kolega
evil.gif

Naselje o katerem sem pisal je, iz smeri Novigrada, zadnje in meji na kamp. Lastnika sta moz in zena, g.Faruk in ga.Ruza.
Je pa odlicna lokacija za starejsa otroka, saj bosta imela veliko druzbe, ker je v blizini kolonija (gorenjska).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.990
6.163
113
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Naš se bo rodil marca in upam da julija-augusta z njim ne bo problemov. Sicer na plaži ni neke sence, jo bomo pa z marelo naredil (v bistvu senca je, ampak so na Pagu kjer je bolj divja plaža poskoki malo bolj aktivni). Tisti plastični podstavek kar ob obali pustim, prinesem marelo in upam da bomo uživali...
Ne priporočam. Marela ne naredi "prave" sence, pod njo te še vedno lahko fajn opeče. Sploh, če je koža malce bolj občutljiva, kar pri dojenčku vsekakor je.

Bomo vidli, sicer vem da je tista marela dokaj gosto pletena. Če ne pa še eno brisačo čez marelo obesim. Kaj čem... ne morem zdaj borovcov posadit, ali pa amartmaja preselit
tongue-1.gif

superbejba

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Pejte v Punat na Rajsko plažo na Rab - tam je zakon za male otročičke, ker je povsod mivka in nizka topla voda in jim dogaja na polno. Mi smo tam dejansko prvič pili v miru pirčka, otročiči pa so se zraven nas neumorno igrali. Rajsko res!. Najeli pa smo prikolico...in šli v predsezoni.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik ojanez pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Naš se bo rodil marca in upam da julija-augusta z njim ne bo problemov. Sicer na plaži ni neke sence, jo bomo pa z marelo naredil (v bistvu senca je, ampak so na Pagu kjer je bolj divja plaža poskoki malo bolj aktivni). Tisti plastični podstavek kar ob obali pustim, prinesem marelo in upam da bomo uživali...
Ne priporočam. Marela ne naredi "prave" sence, pod njo te še vedno lahko fajn opeče. Sploh, če je koža malce bolj občutljiva, kar pri dojenčku vsekakor je.

Bomo vidli, sicer vem da je tista marela dokaj gosto pletena. Če ne pa še eno brisačo čez marelo obesim. Kaj čem... ne morem zdaj borovcov posadit, ali pa amartmaja preselit
tongue-1.gif

Kupi kvalitetno marelo in ne tiste za 10 eur pa nebo problemov.

LP

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Moj je bil star 3 mesece. Šli smo septembra, bilo pa je vroče za popiz...So hrčki še šole zaprli, ker je bilo prevroče.

Enkrat, sem mu malo namočil nogice, pa jih je imel v trenutku više od glave. Mater se je vpognil
smile-1.gif

v žiljenju ne pozabim tega izraza na licu in gimnastičnega giba. Sploh ni imel cajta zajokat.

Gužve več ni bilo, tako da je imel vzgojo vožnje v vozičku. Do 8 meseca ni prenašal vozička, ko pa je začel sedet, pa ga več ven nismo dobli.

Lp

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.593
2.407
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik superbejba pravi:
Pejte v Punat na Rajsko plažo na Rab - tam je zakon za male otročičke, ker je povsod mivka in nizka topla voda in jim dogaja na polno. Mi smo tam dejansko prvič pili v miru pirčka, otročiči pa so se zraven nas neumorno igrali. Rajsko res!. Najeli pa smo prikolico...in šli v predsezoni.

Ste jih dobro zapekli?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko pa je 1+ pa tudi morje lahko ze obcuti, vendar zna biti cigu migu.
Raje mu kake toplice privocite, ali pa bazen pred hiso

Od kot pa to "pravilo"? moj je bil v morju pri 4 mesecih. na sebi je imel neopren oblekico, kasneje niti to ne ko je voda imela 25 stopinj, spakiran je bil v fredov obroč in ob pozibavaju na valovih je zaspal v trenutku
aplauz.gif

drugače pa moje osebno mnenje, pa vam to povem kot kemperska duša: če je res še mali dojenček, pozabite na celo kemping proceduro, sindikalne prikolice,... in cijazenje na hr obalo. na letalo in na prvo najbližjo nehrvaško destinacijo. pot bo kratka in udobna, malega in vas bodo v hotelu predenali spredaj zadaj gore dole, ne pa da bi slučajno recimo še kaki retardirani hrvat te postrani gledal. aja pa še ceneje je

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če ima avto klimo, pol nevidim problemov. Sicer nimam otrok, ampak načeloma mam neke osnove, ker nečaka
merkam že od rojstva, tako da če je v avtu prijetnih 23, na plaži se izogibaš tistemu delu dneva ko sonce najbolj seka,
torej se na plažo hodi 8-12 in 15-19, pol je lahko tut 2 tedna star.

Sicer pa zakaj silit na morje, eno leto malo spremembe pa grete malo v hribe, pa se ata v lokalnem jezeru malo namoči
smile-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Citat:
Uporabnik superbejba pravi:

Sem ravno prejšnji teden rezerviral 14dni v predsezoni. Mali bo pa takrat star ravno 1 leto.