Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na youtubu je veliko posnetkov in testov s prostorskim zvokom 5.1, 7.1, dolby digital, itd,...
Na receiver pa tega zvoka ne dobim. Kaj je narobe?
Moraš imeti premium naročnino?
I recently got a new motherboard that supports surround sound 7.1 with optical outputs. I have read another question that explains at length the details of using 5.1 but there is no mention of 7.1
Kje pa imaš v aplikaciji na TV-ju nastavitev za izhod zvoka pri Youtube?
Če si mislil na receiverju, to imam, pa tudi povezano z earc 2.1 HDMI kablom iz TV-ja, ki ga podpirata oba, TV in receiver.
I recently got a new motherboard that supports surround sound 7.1 with optical outputs. I have read another question that explains at length the details of using 5.1 but there is no mention of 7.1
Kje pa imaš v aplikaciji na TV-ju nastavitev za izhod zvoka pri Youtube?
Če si mislil na receiverju, to imam, pa tudi povezano z earc 2.1 HDMI kablom iz TV-ja, ki ga podpirata oba, TV in receiver.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.