Primerjava avtomobilskih asistenc

sad

Guru
24. avg 2007
22.102
10.805
113
Saj jo bo odprl. Za 100 eur in bo miren. Ali spet ni ok in je edino prav, da odpre denarnico za par jurjev?
Vidim, da si sedaj še strokovnjak za odnose otrok-starš postal.

• Haha
Reactions: nemenabijat

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.037
1.839
113
Ne vem kako vi računate, ampak meni pač ne jemljejo zavarovalnice za 7 let star avto 1.000€ za kasko, ker je bil nov pač malo dražji. Mam delne kaske za luči, divjad in stekla, konec. Za tele asistence je pa edina in prava AMZS, pa še družino imaš turistično zavarovano dodatno po celem svet, ni važno ali greš smučat ali se pa na morju v skalo cabneš. Vse to za 145€ na leto.

In pa velja za vsa tvoja vozila, tudi če vozilo najameš ali si ga izposodiš.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in aljoman

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
791
85
28
Ja sevede. Servisi so povsod in šlep do servisa je krit z vsako asistenco.
Ker se pa špara pa naj stane kar hoče, se pol rešuje z nekimi dodatki k polici. Če bi v štartu zbral zavarovalnico, ki pokrije tudi take primere nebi bilo problema sploh.
Drugače pa pravijo pokriješ se lahko toliko, kolikor je odeja dolga.
No ja no ja….se ne spara…avto ma max paket z vsem tud asistenco…pa je 3ji avto doma ki je delal 5k na leto….je pa zdaj prislo tako da gre pac na morje z njim…in ja gledam kaj dat da bo vsaj v osnovi mir…

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
791
85
28
Pa čisto hipotetično recimo, da pride do prometne in avto ni več vozen. Kam ga boš šlepal? Domov ali do bližnjega servisa?

In kaj dela Palcek? Kaj pa, če ima recimo fulla ugodno zavarovanje in neke hude asistence ne potrebuje, sedaj je pač ''izredna'' situacija in bi to zadevo rešil z drugo asistenco? Ali je samo tvoj način edini pravi?
Tak da, meni res ni jasno, zakaj nekateri morate biti pametni.
Bravo !