youtube in "pedofili"

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
ja ravno tako kot so sedaj vsi ki pogledajo gimnastične vaje 7 letnice pedovili...

včasih jih je bilo strah čarovnic... so videli da letijo s metlami... da čarajo in delajo hudodelstvo

sedaj vidijo moškega s fotoaparatom... zagotovo je pedofil

seveda pa tisti, ki si upa zoperstavit in dvomit v to da so vsi pedofili je tudi obtožen pedofilstva (isto kot pri čarovnicah)...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja ravno tako kot so sedaj vsi ki pogledajo gimnastične vaje 7 letnice pedovili...

včasih jih je bilo strah čarovnic... so videli da letijo s metlami... da čarajo in delajo hudodelstvo

sedaj vidijo moškega s fotoaparatom... zagotovo je pedofil

seveda pa tisti, ki si upa zoperstavit in dvomit v to da so vsi pedofili je tudi obtožen pedofilstva (isto kot pri čarovnicah)...

Zdej ne vem, a se načrtno delaš bedaka, ali to si?
confused-1.gif

Kdo za vraga je rekel, da so VSI!!!!!! omenjeni pedofili
confused-1.gif
Si pa lahko brez skrbi, da marsikdo med gledajočimi malo preveč rad opazuje mlade gimnastičarke

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
gledam mal statistike posnetkov mladoletnih otrok in WTF
Po moje so vsi oni tudi le "malo gledali statistike posnetkov mladoletnih otrok"
grims-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Pogosto mož in žena skupaj uporabljata isti računalnik. Tako da je bila prijavljena žena(hči) z moževim(očetovim) uporabniškim računom.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
ok ok očitno se nekaterim ne zdi nič čudnega da ima posnetek 10 letne deklice, ki dela gimnastične vaje doma
največ ogledov iz strani moških med 35 in 65 letom starosti jah vredu kaj naj vam rečem
me pa zanima (iskrena) reakcija, ko bi to bil posnetek vaše hčerke in bi opazili statistiko
ziher bi rekli. da so to očetje konkurence in se niti malo nebi začudili...
alkoholik ti pa si praktično negiral obstoj pedofilov in jih od začetka primerjaš z čarovnicami
totalno sfaljeno

@ozze
na to pa nisem pomislil tu bi znalo bit kakih 20 posto takih (tko na pamet) mogoče več mogoče manj

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
vanmarkus nisem negiral obstoj pedofilov. pedofili so med nami, vendar ni jih v takem številu kot hočejo nekateri to prikazati... v to sem pa prepričan

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
vanmarkus nisem negiral obstoj pedofilov. pedofili so med nami, vendar ni jih v takem številu kot hočejo nekateri to prikazati... v to sem pa prepričan
Odvisno kaj kdo smatra da je nekdo pedofil. Če kdo smatra za pedofile tiste moške (ne vem zakaj ne tudi žensk?), ki gledajo gimnastične vaje, ali pa nekoga, ki ga vidiš 2x v dveh različnih trgovinah z otroškimi igračami (glej drugo temo), potem jih je veliko.

In tudi jaz se strinjam, da je lov na (izključno moške) pedofile postal lov na čarovnice. Obtožujejo in zapirajo se ljudje, ki otroku niso niti lasu na glavi skrivili.