Spet eden, ki mu gre v nos, ker se sosed več vozi po AC, plača pa isto kot on.Citat:
Uporabnik skala pravi:
in najbolj ropajo tiste ki se vsak dan vozijo po avtocesti za kar so pred vinjetami dali po 1000€ na leto. in tisti se najbolj kurčijo so se vinjete podražijo - narobe svet.
saj res da vonjete niso pravične to tistih ki se malo vozimo, preoblem so tudi popolnoma zjebane lokalne ceste, so pa vonjete nedvomno racionalizacija darska kot paradržavnega podjetja, kar bi tudi morali pozdraviti.
Big deal, res.Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
In po celi Makedoniji plačaš manj kot 3 €.
Big deal res.
Ti se pa ne vozis veliko po italiji a? lahk po 300km nardis pa ni cestninske...ker imajo zaprt sistem cestninjenjaCitat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pravino. Tujce je treba odreti, ker niso dali centa za avtoceste.
Kar hrvate poglej, kako nas odirajo. Ali pa jodlarji - poleg vinjete še tunelnine. Ali pa makaronarji - na vsake 10 km cestninska. Ali pa francozi - na vsake 5 km cestninska. Svetovni rekorderji so pa itak makedonci - še s prve v drugo ne daš, je že nova cestninska.
spet eden tistih ki ne znate brat...Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Spet eden, ki mu gre v nos, ker se sosed več vozi po AC, plača pa isto kot on.Citat:
Uporabnik skala pravi:
in najbolj ropajo tiste ki se vsak dan vozijo po avtocesti za kar so pred vinjetami dali po 1000€ na leto. in tisti se najbolj kurčijo so se vinjete podražijo - narobe svet.
saj res da vonjete niso pravične to tistih ki se malo vozimo, preoblem so tudi popolnoma zjebane lokalne ceste, so pa vonjete nedvomno racionalizacija darska kot paradržavnega podjetja, kar bi tudi morali pozdraviti.
Jebala vas slovenska fovšija! Tisti, ki se več vozi po AC, ravno tako plača za uporabo cest ob registraciji, čeprav navadne ceste manj uporablja. Od bencina gre prav tako nekaj v sklad za ceste in tisti, ki se veliko prefura po AC, pač pokuri več benza in več da v malho.
Dobro, da niste začeli še s prispevki za zdravstvo, češ, "sosed je furt naprej pr dohtarju, pa mu isto od plače trgajo, kot meni, ki sem pri dohtarju 2x letno".
Aja, saj res... napisal si "vonjete", jaz sem pa prebral "vinjete".Citat:
Uporabnik skala pravi:
spet eden tistih ki ne znate brat...Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Uporabnik skala pravi:
Jebala vas slovenska fovšija! Tisti, ki se več vozi po AC, ravno tako plača za uporabo cest ob registraciji, čeprav navadne ceste manj uporablja. Od bencina gre prav tako nekaj v sklad za ceste in tisti, ki se veliko prefura po AC, pač pokuri več benza in več da v malho.
Dobro, da niste začeli še s prispevki za zdravstvo, češ, "sosed je furt naprej pr dohtarju, pa mu isto od plače trgajo, kot meni, ki sem pri dohtarju 2x letno".
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Big deal, res.Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Big deal res.
3€ dol, 3€ nazaj = 6€ na dan.
Pejt nazaj v prvi razred, ker so ti ga šenkali.
Potem lahko rečemo enako. Kolikokrat se recimo Rus pelje čez Slovenijo.Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Big deal, res.Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Big deal res.
3€ dol, 3€ nazaj = 6€ na dan.
Pejt nazaj v prvi razred, ker so ti ga šenkali.
Pa magari, da je 10€, Koliko krat pa se pelješ skozi Makedonijo? Jaz sem se enkrat v življenju pri svojih 40+.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Uporabnik skala pravi: