Xtreamer Vs. WD TV Media Player LIVE

jezek

Guru
24. jul 2008
3.354
1.391
113
ksz
Resna alternativa obema predvajalnikoma je postal tudi Mede8er, katerega se dobi za okrog 130eur. Čip ima občutno močnejši (letošnji Realtek) in mu nobena vsebina ne dela težav. Tudi 32x previjanje HD vsebin je popolnoma gladko. Tudi za firmware skrbijo redno. Je pa zadeva velika, štorasta in težka, pa tudi ventilator je rahlo slišen. Mi je žal, da sem poleg Xtreamerja kupil še WD-ja, ker bi za malo več denarja dobil mnogo več muzike. Priporočam.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.354
1.391
113
Ja tole, edino cena mislim da ni najnižja pri nas. Kolega ga je kupil v Lj za 130eur.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Bi kdo vedel zakaj se mi filmi zatikajo če hkrati kaj downloadam na računalniku? Imam wd live priključenega z kablom na router, datoteke pa sharam na imacu ki je na router priključen preko wlana. Bo kaj bolje če imaca priključim na router z kablom?
redface-1.gif

Povezavo imam 28/2.5, zatikat pa mi začne tam nekje pri 1,4 mb/s downloada, koliko sem zdaj uspel na hitro stestirat.

Nazadnje urejeno:

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Glede na to, da datoteke sharaš s kompa, zna bit, da WLAN ne sfolga hkratnega downloadanja in streamanja filma (enostavno premajhna prepustnost za oboje). V tem primeru bo vrjetno priključitev iMaca s kablom rešila problem.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Ja tole, edino cena mislim da ni najnižja pri nas. Kolega ga je kupil v Lj za 130eur.

KJE TOČNO 130€ , ker to je zelo poceni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.802
113
davorinm.wordpress.com
Pomojem ni potrebe po novi temi. Prej sta bila 2 igralca, zdaj se je pridružil očitno še en. Namen teme je dobiti info kateri je boljši na katerih področjih.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Prva "igralca" že imata vsak svojo individualno temo, kjer sta izdelka podrobno predstavljena, v tej temi pa naj bi se lastnosti obeh primerjale. Ker za tretjega ni posebne teme, se bodo tu postavljala "neumesna" vprašanja, kot so tale prepucavanja o razlikah v ceni, ki sicer so pomembna za sam izdelek, vendar nič ne pripomorejo k primerjavi vseh treh izdelkov...

Tudi reševanje tehničnih težav uporabnikov pomoje ne sodi v to temo, ampak to je že druga zgodba
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Oprosti za pozen odgovor, upam da nisem prepozen.

Nima, moras dokupiti usb wifi kljuc..

solatka

Zelenc'
7. jan 2010
5
0
1
Vrt
Citat:
Uporabnik jezek pravi:
Je pa zadeva velika, štorasta in težka, pa tudi ventilator je rahlo slišen.

Naj pojasnim... zadeva je resda malce večja in težja (seveda Ježek, če je noter 1T disk)... glasnost ventilatorja je skoraj neslišna (Ježek ima občutljiv sluh, pa čeprav je na eno uho skoraj gluh)... vendar pa stvar vsaj izgleda kot izdelek, ki ga lahko postaviš pod tv in ne kot nek pokonci stoječ eksterni disk (tole je zelo subjektivno)... skratka zadeva deluje dobro tako kot tudi Xtreamer... je pač stvar odločitve.

...in Ježek
priden.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.802
113
davorinm.wordpress.com
Dodal bi še, da je wi-fi polomija pri Xtreamerju. Odvisno od dneva ali dela ali ne in kako dobro dela...ali šteka ali ne. Takrat, ko res dela je super...ampak to je res redko.

Nazadnje urejeno: