Xtreamer alternativa. Kaj kupiti?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.318
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
To kar si naštel zelo lepo počne tudi wdtv live wifi, in to za pol tega denarja. Jaz sem ga nedolgo nazaj nabavil namesto prvega wdtv-ja (ki je vsa ta leta služil brez problemov in še vedno dela, le mreže nima) in moram reči da sem zadovoljen. Meni je lep, dela hitro, predvaja vse, ima optiko, zgleda tudi kvalitetno (daljinec je iz zelo kvalitetne plastike, boljše kot marsikateri uglednejši). Nima pa custom firmwareov, ip-tvja, torrent odjemalca in ostalih igračk. To je za priklopit in gledat
smile-1.gif

Obstajajo custom firmwari. Meni lepo lavfa torrent odjemalec, ftp, youtube v HD etc.

Pri meni je tudi zamenjal prvega WDTV in sem z obema zadovoljen.

@dekster te patrioti imajo garant slabše procesiranje oz. sliko, avdio od WDja. Na netu je nekaj primerjalnih testov.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Jaz imam wifi verzijo, za katero menda ni nič (zaklenjen firmware). Če pa kaj poznaš, se priporočam.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
1. Naložim film in podnapise na USB ključ ali prenosni disk. Priklopim. Dam play in ne morem prevrtavat filma naprej-nazaj. Ko se mi to zgodi, potem tudi podnapisov ne zagrabi. Pomaga le reset ven iz štroma in nazaj notri.

2. Dam štart filma, začne trokirat in mrkne vse skupaj in gre v menu. Dam play..čez nekaj časa spet. Pomaga spet le ven in nazaj notr v štrom. To se še posebej dogaja na (full) HD vsebini.

3. Včasih sploh ne zazna USB ključa ali diska. Spet "ročni reset"

4. Včasih ni zvoka. Spet "ročni reset".

5. Menu je obupno počasen in grd.

6. Stream vsebin preko mreže je znanstvena fantastika. Včasih dela, včasih ne...Plug&Play, kaj je to? :S

7. Daljinc je za en drek.

1. sam imam povezano preko LAN in vse spila bp..

2. nikoli opazil.. deluje od divx do full HD

3. USB kljuc imam samo za dodaten SW

4. se nikoli

5. ja, o tem bi se dal kaksno rect
smile-1.gif

6. vse dela bp ze ene dve leti pomoje.. nikoli nobenega problema

7. kakor kdaj, naceloma mi deluje ok

Mi pa extreamer laufa tudi po par ur na dan, ko mali gleda risanke. Kateri FW imas nalozen?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.318
21
38
Ljubljana
@IbizaDriver UPS! Narobe prebral. Ja za WIFI verzijo pa še ni homebrew firmware-a in ga najverjetneje nikoli ne bo. Del je pač encryptan ni ga zato ni
frown-1.gif

Kakorkoli, še zmeraj je dobra napravica!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.809
113
davorinm.wordpress.com
Kupil Boxee Box. Testiram 2 urci. Zaenkrat nadnavdusen.

Nisem sicer se niti cetrt sporbal ampak shareing naredil takoj bp. Vse filme uredi po mapah s slikami, trailerji, opisom in imdb oceno. Nadaljevanke razporedi po sezonah. Ce ni podnapisa ti ga lahko najde na netu med gledanjem. Stream 1080 prek wifi dela bo.

Vec pa jutri.

Ni mi pa jasno kaj izbrati od tega, pri predvajanju na TV plazmi? Kdo ve?
YUV 422, YUV 444, RGB Low, RGB High

Nazadnje urejeno:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kupil Boxee Box. Testiram 2 urci. Zaenkrat nadnavdusen.

Nisem sicer se niti cetrt sporbal ampak shareing naredil takoj bp. Vse filme uredi po mapah s slikami, trailerji, opisom in imdb oceno. Nadaljevanke razporedi po sezonah. Ce ni podnapisa ti ga lahko najde na netu med gledanjem. Stream 1080 prek wifi dela bo.

Vec pa jutri.

Ni mi pa jasno kaj izbrati od tega, pri predvajanju na TV plazmi? Kdo ve?
YUV 422, YUV 444, RGB Low, RGB High

Link? Cena?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.809
113
davorinm.wordpress.com
http://www.boxee.tv/buy

Pri nas dobiš za 175. V tujini 150 + poštnina, pa si cca istem. Ko je prišel ven je bila cena prek 300 EUR.

Za prenos 1080 prek wi-fi, moram še enkrat sprobat. Ker en film mi je buffer naagal, en pa ne. Nisem imel včeraj časa se več s tem igrat.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Daj sprobaj predvajati nekaj, ko updata library.

Jaz sem uporabljal boxee program na HTPC-ju. Pa sem prešel na XBMC ker je pogosto čakal v nedogled, ko si hotel kaj predvajati. Ponavadi se je to dogajalo, ko je indeksiral library v ozadju.

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
KSZ.
Katero napravo predlagate, če se poleg vseh funkcionalnosti Boxee želim še predvajanje DVD/BR ploščkov?
Kako je sedaj s Popcorn napravami?