Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Sodeč po tej strani bi naj delovalo na simobilu oz bobu in mobitelu edino. Torej lahko kupim?
Citat:
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Imam RN 4 prima en mesec - sem na bobu - in sem zelo zadovoljen, res nima b20 ampak je pa vse ostalo krepko vredno teh 160€. Če pa res -ampak res nujno rabiš b20 pa vzemi 3 ki ima b20 pa še cenejši je.
Note 4 bom vzel, če že katerega od teh poceni telefonov, ker mi je res top po izgledu in nažalost mi izgled dosti pomeni
Kaj to pomeni v praksi? Da je prenos podatkov samo 300kbps na sekundo? Ali je to moteče, če ne uporabljaš telefona za youtube ravno? Je še kaka druga pomanjkljivost?
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Glej, jaz imam RN3 že cca pol leta. vedno ga imam na 3g omrežju. Strani in ostalo odpira normalno, tako da se da vse normalno pogledati. Tudi yt dela brez zatikanja. Če ti je pa LTE obvezen, potem pa boš moral iskati drug telefon.
Citat:
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Glej, jaz imam RN3 že cca pol leta. vedno ga imam na 3g omrežju. Strani in ostalo odpira normalno, tako da se da vse normalno pogledati. Tudi yt dela brez zatikanja. Če ti je pa LTE obvezen, potem pa boš moral iskati drug telefon.
zakaj pa je potem en uporabnik napisal da je neuporaben ker nima band20?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Sploh ni point LTE v hitrosti (čeprav jasno gladko prekaša 3g)... Tam kjer je 3g na meji in ne deluje več, LTE deluje čisto brez težav.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Imam RN 4 prima en mesec - sem na bobu - in sem zelo zadovoljen, res nima b20 ampak je pa vse ostalo krepko vredno teh 160€. Če pa res -ampak res nujno rabiš b20 pa vzemi 3 ki ima b20 pa še cenejši je.
Note 4 bom vzel, če že katerega od teh poceni telefonov, ker mi je res top po izgledu in nažalost mi izgled dosti pomeni
Kaj to pomeni v praksi? Da je prenos podatkov samo 300kbps na sekundo? Ali je to moteče, če ne uporabljaš telefona za youtube ravno? Je še kaka druga pomanjkljivost?
3G ima hitrosti do nekje 15/5 max, večinoma tam nekje 8/2, kar je več, kot ima marsikdo doma na fiksni liniji. To norenje za LTE je čisto mimo, ampak če ga že kdo zahteva, naj kupi drug telefon.