XBOX 360

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kakšno baterijo je bolje dati v brezžični gamepad ? Zdaj so noter 2x 1,5V AA, ki niso polnilne. Je bolje kupiti Xbox 360 Play & Charge Kit ali lahko te AA baterije zamenjam za polnilne 1,2V AA ? Imam dva para doma, samo voltaža me skrbi.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če imaš baterije AA ne bo nič narobe če boš dal notri polnilne, jaz sem ko sem imel Xbox 360 imel notri polnilne iz hoferja in ni bilo nobenega problema
wink-1.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Imam 4x 1,2V AA od GP firme. Pač voltaža je malo manjša, verjetno ne bo delalo problemov. Moram zdaj najprej te izpraznit, ki so prišle zraven konzole.
zmaga.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Je kdo nameščal popravke ( title updates ) za igre iz digiex foruma ? Je dovolj samo zadnja verzija TU ali je potrebno vse verzije zaporedoma ?

Niklasss

Zelenc'
27. dec 2011
4
0
1
študiram o nakupu xboxa (odklenjega) in me zanima kako se igra potem speče na hard disk xboxa? zapečeš dvd iz partisa potem pa samo tisti dvd file naložiš dol ali kako se to potem zažene z HDD? In še tole, ali so bani možni, če ne igraš online? Hvala in LP!

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Odvisno od odklepa.
Če bo gor Ixtreme LT 3.0, potem boš lahko igral online, špil pa bo moral biti na dvd-ju. Sicer ga lahko inštaliraš na disk, vendar bo za zagon igre še vedno potreben dvd v pogonu. poleg tega moraš zelo paziti pri peki DVD-jev (abgx360, pravi program, pekač, ...).
Pri ostalih načinih "odklepa" (jtag, glitch hack, xkey, ...) ni priporočljivo igranje online in fašeš ban zelo hitro. Imaš pa možnost nalaganja iger direktno na HDD (brez DVD-ja) + še ostali bonbončki (ftp, filmi, ...).
Če si non-stop offline - te ne morejo banati.

Nazadnje urejeno:

Niklasss

Zelenc'
27. dec 2011
4
0
1
Hvala! Bom moral potem razmislit, ker online je včasih fajn špilat s kom kaki špil.. Kaj pa ta kinect je možno da dva igrata v sobi, recimo tennis ali samo en iziroma preko online multi?

Niklasss

Zelenc'
27. dec 2011
4
0
1
še zadnje vprašanje:) kaj če jaz to odklenem s ixtreme in imam doma original forca 3 in fifa 2012, lahko igram ta dva original špila online brez problema oziroma skrbi da bi bil banan, kljub temu, da sem igral piratske igre ampak ne preko neta? Ali kako to funkcionira? Thx!

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Ja useeno te lahno banajo. Če si igral piratske špile kadarkoli v preteklosti na xboxu, četudi takrat nisi bil online.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Kaj se zgodi, če konzolo z JTAG povežeš na net ? Igranje preko neta me ne zanima, rad bi samo pridobil media kodeke za mp3 in video podporo. Sem iskal po googlu, če je možna offline inštalacija, pa ni nekih pametnih nasvetov. Menda gre samo preko Live servisa.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ja saj igranje preko neta me ne zanima, samo da bi kodeke pridobil.
Hvala za ta link, pa sem tudi na tem forumu gledal in nisem našel
bonk.gif

Naložim popoldan
zmaga.gif

tejc007

Pripravnik
6. jun 2008
451
2
18
Nekako je prišlo do tega, da dobim xbox 360 kinect k ga je en dobu za darilo pa ga ne rabi... pojma nimam kaj omogoča, lahko kdo v parih alinejah napiše, kaj vse s tem imam... predvajanje dvdjev, bluerayev, ima funkcijo snemanja? se da igrce z neta dol vlečt tko da potem delajo al je treba kak zakompliciran odklep?

Hvala