XBOX 360

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Še velja to da te z livea banajo če flashas?
smile-1.gif

Vsekakor zadeva velja. Ni mus, da igraš igro pred izidom.
Sam sem čakal, da igra izide, ter sem čez dva dni šele začel igrat na Xbox Liveju ... in čez teden dni .... spomnim se, da sem želel zaigrat en špil v nedeljo pred kosilom in ..... ni šlo več!! Konzola zaklenjena, prav tako ni šlo na disk nič snemat .... itd.

Bolje kupit original, kot pa vsaka dva meseca novo konzolo.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Disk se ne zaklepa več, samo dostop do live-a je onemogočen.

No, pred letom dni, ko so meni BANali konzolo, tudi iger nisem mogel več snemat na disk. Na novi pa je potem spet delal normalno.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vprašanje..., kam se shranjujejo stopnje pri COD Black OPS?
Včeraj sem začel igrati, naredil sem stopnje Kuba, Rusija, potem sem začel igrati Vietnam, toliko, da sem začel in šel ven iz igre.
Potem pogledam še 1x od kje bom nadaljevel in me je spet vrglo na začetek igre...
Kakšna ideja?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
smile-1.gif

Sam sem čakal, da igra izide, ter sem čez dva dni šele začel igrat na Xbox Liveju ... in čez teden dni .... spomnim se, da sem želel zaigrat en špil v nedeljo pred kosilom in ..... ni šlo več!! Konzola zaklenjena, prav tako ni šlo na disk nič snemat .... itd.

Mene zanima če igram piratski špil na xbox live in ko neham igrati potegnem ven kabel za internetno povezavo in ko naslednjič spet igram ga vklopim ali s tem zmanjšam možnosti bana oz. da me bodo dobili
sprasujem se.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
smile-1.gif

Mene zanima če igram piratski špil na xbox live in ko neham igrati potegnem ven kabel za internetno povezavo in ko naslednjič spet igram ga vklopim ali s tem zmanjšam možnosti bana oz. da me bodo dobili
sprasujem se.gif

Ne zmanjsas.. ker zvohajo da je pogon bral pirate "pitaj boga kako" ampak te bodo flagali cim se bos prijavil nazaj na live.. in ko bodo vklopli banhammer bos fasal banano

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Če prav razumem če te banajo potem je konzola neuporabna?

Neuporabna za igranje po internetu (live), za offline ni problomev vse deluje.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Aha ql ... tako ne igram online ker imamo prepočasno linijo.

Iz kje pa si, da bi ti lahko prinesel flashat konzolo?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Uporabnik RoMeX pravi:
Disk se ne zaklepa več, samo dostop do live-a je onemogočen.

Res? če ti samo dostop onemogočijo, si kupim kartico live za 3 mes (20€) špilam piratske MP, potem ko dobim ban pa ne igram več, ker če bi hotel originalne špile igrati kot MP bi moral itak kupiti novo konzolo, ker to mam odklenjeno in špilam pirate. Teba izkoristiti MP če je možnost
smile-1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Trenutno igram online piratske špile, pa me zanima a je microsoft banal konzole samo 12.11.2009 ali je še kdaj kasneje. Nikjer nisem zasledil podatka?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Evo za neučakane:
C4EVA v sodelovanju z ostalimi izdal iXtreme LT+ for LiteOn DG-16D4S 9504 pogone.
smile-1.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Slim ja, vendar:
če imaš firmware 9504 - ja, če imaš 2205 - ne (še).

Edit:
Sam imam 2205
frown-1.gif
- bo zgleda potrebno še malo počakati.
Če ne veš kateri firmware imaš, lahko na hitro pogledaš tako, da odsraniš levo rešetko. Na DVD - ju je okrogla nalepka.
Če je rumena je 2205, če je oranžna je 9504.

LP

Nazadnje urejeno:

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
A igra kdo pirate na Xbox live (dlje časa) pa še ni bil banan?

Meni so rekli, da je to možno in, da jih dosti tudi igra, ampak je treba bit previden... Zanima me če sploh obstaja kak "recept" za to previdnost (še kaka stvar, na katero moraš pazit zraven tega, da ne igraš igric, ki še niso uradno izšle)...