X-factor !

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ok, povej mi kje se motim...gruča mulcev, povečini mozoljnikov misli, da dobro poje. Tisti , ki nekak še mal ujamejo tom in ritem dobijo "učitelja". Le ta jih bo iztrelil v orbito....Loool. Kolk sem kiksnil?
hysterical-1.gif

Tu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zadeve in koncepta očitno ne poznaš, tako da se z vsakim nadaljnjim postom samo še sramotiš.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Npr. ena izmed polfinalist je Kim Sanders (frontmenka skupine Culture Beat).

Eden izmed izpadlih četrtfinalistov...

Polfinalistka

Polfinalist z nemško pesmijo

Pa še eden izmed trenerjev, Rea Garvey (Reamone)

Vse se poje v živo z bendom v dvorani.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
The Voice is a multinational singing competition television franchise. The series started in the Netherlands as The Voice of Holland in 2010, followed by an American debut series called The Voice in April to June 2011. Many other countries have adapted the format and are airing their national versions in 2011 and 2012. It has become a rival to Simon Cowell's The X Factor and Simon Fuller's Idol Series.

nadalje...

Contestants are aspiring singers drawn from public auditions. The show's format features three stages of competition. The first is the blind audition, in which four coaches listen to contenders without seeing them, and turn their chairs to signify that they are interested in working with that artist. If more than one coach turns the chair, the artist chooses the coach he or she would like to work with. The blind audition ends when each coach has eight (US version) or sixteen (Dutch version) artists to work with. Coaches will dedicate themselves to developing their singers, giving them advice, and sharing the secrets of their success.

The competition then enters into a battle phase, when the coaches pit two of their own team members against each other to sing the same song together in front of a studio audience. After the vocal face-off, the coach must choose which singers will advance.

At the end of the battle episodes, the strongest members of each coach's roster proceed to the live stage shows. In this final performance phase of the competition, the top contestants from each team compete against each other during a live broadcast. The television audience vote to save one contestant on each team, leaving the coach to decide live who they want to save and who will not move on.

In the next round the public chooses between the two artists left on each team, and the coach also has a vote that weighs equally with the public vote.

Finally, each coach will have his/her best contestant left standing to compete in the finals, singing an original song. From these four, one will be named "The Voice" - and will receive the grand cash prize of a recording contract. Starting with the US version, the coaches usually perform together in the first episode

vir: Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/The_Voice_(TV_series)

Brez veze; zadel sem bistvo pa če ti je všeč ali pa ne. Mi niti ni treba gledat kako se išče novo Poop zvezdo, muho enodnevnico.
ampak who cares, 100 ljudi, 100 čudi.
grin1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Wikipedia vse ve, a ne? Malo poglej videe, pa malo še pobrskaj po youtube arhivu za kakšnimi oddajami, šele potem pa pljuvaj.

Sicer je vse stvar okusa, ampak mi gre na kuratz takšno klobasanje v stilu: meni so lignji ful nagravžni, ampak jedel jih še pa nisem.
stupid-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To je še vedno muha enodnevnica, mainstreamovski vokal...pač pop sranje.

Bi rad slišal dober vokal? Izvoli:
https://www.youtube.com/watch?v=8040B46QxS8

Takega materijala imam doma za celo steno.

Še enkrat, vsakemu svoje....mi gre pa na kuratz, ko se govori o nevem kakšni kvaliteti pevca/pevke. Ja za pop, za na Radio1 je dobro...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tako kot si rekel, stvar okusa. Je pa neodraslo to, da se kritizira nekaj, kar se sploh ne pozna. Oziroma da kritiziraš nekaj, kar ne poznaš...
Če bi bil ded, bi rekel, da pač ne poznaš in ne moreš komentirat. Ne pa da komentiraš, čeprav zadeve ne poznaš... To je tako kot da bi poznal samo okus potočne postrvi, pa bi rekel, da so ti zato lignji nagravžni, ker ti je postrv nagravžna.

"Velik človek je tisti, ki zna priznat svoje napake."

Pa brez zamere...

edit:
Nisem govoril o kvaliteti pevca, pevke ampak o sami oddaji. Pa tudi pevci in pevke so zelo dobri...
Ni nekih mozoljavcev, kot si si jih ti želel...

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Poglej imam občutek, da sva na isti valovni, samo malo sva še ven iz sinusa...:) Kritiziram šov, kot tak, ker so vsi po defaultu isti. Usmerjeni so na gledanost, na čimvečji pomp, ciljna skupina je točno definirana. In v tej mainstreamovski skupini, hvala bogu, nisem.
Si pa ti, in moje očitke si vzel tako, kot si jih. Se opravičujem, če sem te kakorkoli prizadel.
lp!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Nisi me prizadel, nič bat...
priden.gif

Jaz sem doslej pogledal že skorajda vse tovrstne šove in se mi zdi The voice of "some country" še najboljše zastavljen, kjer dejansko igra vlogo petje... Ko si trenerji izbirajo svojo ekipo, si jo tako, da kandidatov ne vidijo, ampak le slišijo.

Je pa zraven tega še sama vsebina oddaje zabavna in privlačna na pogled, še posebej backstage.
Doris Golpashin...
1277450866401.jpg

Se pa bojim, da če bi ta šov prišel v Slovenijo, da bi bil na precej nižjem nivoju kot je v Nemčiji. Kar se tiče pointa teh šovov, itak da so zaradi zaslužkov in gledanosti... It's all about money.

Me pa res zanima, kako bo izgledal v praksi X-Factor. Po preteklih izkušnjah s podobnimi šovi ne ravno na takem nivoju kot v tujini...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
še eno pop sranje za ljudi brez idej, ki se jim življenje po osmi zvečer vrti okrog televizorja.

lp

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Evo, Nemci so dobili svojo prvo zmagovalko, Ivy Quainoo...

Finalne izvedbe:

Njena lastna skladba, ki jo je sicer prvič odpela v polfinalu

Duet s tujim izvajalcem, s katerim odpojeta njegovo oz. njeno skladbo

Tretje skladbe, odpete s svojim coach-em pa še ni na youtube.

Zaslužena zmagovalka.
aplauz.gif

Evo, sedaj pa da vidimo naše talente na Pop-u.
e045.gif

Bo me najverjetneje kar hitro minilo. Imam občutek, da bo najboljši daleč za povprečnim iz Voice of Germany.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Zanimivo je blo! Vsi so si zasluzili zmage danes. Max ga je edino mal posral na začetku z Meluo, preveč treme je mel. Drugace mi je pa njegov lasten komad super. Pa vsaka čast nemcem, da so uspeli v šov pripeljati več ali manj uveljavljene glasbenike!

Cestitke vsem, posebej Ivy!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: