Samsung S26 S26+ S26 ULTRA

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.402
183
63
Kaj nihče nič ne komentira, ni nihče naročil??? Spet imajo isto foro več pomnilnika za ceno nižjega modela, ki ga mislim da potem v prodaji sploh ni. Kolikor sem pogledal na hitro, bo moj S23 upam da zdržal vsaj še eno leto.

Jernej

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.618
321
83
Ni bla odprta tema ..

Sam ga mam v uporabi že 3 dni.. S26 Ultra. Zaenkrat odličen telefon.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.944
5.035
113
51
Na sončni strani ALP
A56 opravlja svoje delo za 1x čist OK.

Manjka edino prostor. 128GB je po novih standardih res bolj bogo.

Imam 2x SIM pa ni več placa za pomnilniško kartico...

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.844
6.109
113
Očitno smo pri razvoju mobilnih telefonov dosegli vrhunec in hype okrog vsega tega se je umiril. Tudi meni S24U solidno služi in upam, da bo še dolgo, edino kar me zadnje dni nekaj zajebava fast transition na Wifi in ne vem ali je problem v omrežju ali telefonu. Ker težave imata samo S25 in S24. A serije 54, 53 in Tab 11 pa delajo prehod brez problema. Namesto, da bi preklopil na drug AP drži povezavo do -90, ko pade na 5G in se potem znova poveže na Wifi. Nekje so nekaj zašuštrali.

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.653
678
113
Kaj nihče nič ne komentira, ni nihče naročil??? Spet imajo isto foro več pomnilnika za ceno nižjega modela, ki ga mislim da potem v prodaji sploh ni. Kolikor sem pogledal na hitro, bo moj S23 upam da zdržal vsaj še eno leto.

Jernej
imam s23 ultra, ne vidim potrebe po menjavi... En velik minus je spen, moraš pazit kako ga obrneš, ko ga pospraviš, ker drugače štrli iz ohišja:bonk: Stabilizacija videa je baje nora, lahko telefon okol obrneš, pa bo slika mirna in prov postavljena... Čakamo S27 (ali se bojijo št 7 v imenu:evil:) Naj že naredijo neko revolucijo na kamerah in baterijah!

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.995
139
63
mb+ -20km
Jaz tudi še kr vztrajam na 23 ultra, zaenkrat odlično dela, ne vidim neke drastistične spremembe na 26U.....

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.757
705
113
Imal s20. Prejšnji je ravno odšel v prah in vzel zadnji model. Praktično čakal nanj par dni. Po cca 3 letih zacel zabavat usb port. Dans je za banko in polni na indukcijo. Takrat je ravno Z4 flip ven prišel. Vzel ker rabim majhno, da 100% ostane v žepu. Zdržal 3 leta. Crknil pant. Ravno Z7 ven prišel, no čez teden dni. Cena, da realno nima smisla. Vzel za super ceno Z6, ki so bili v DE okol 620€ takrat. Več realno ne rabim. Zadnji model mi bodo zelo težko še kdaj prodali pri cenah, ki so v EU.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.653
678
113
Meh...
1. Samsung/android še vedno ne zna klonirat starga telefona... v vsak app se je potrebno ponovno logirat... Med kopiranjem moraš biti poleg in se (ne)strinjat z raznimi pravicami. Res ne moreš naredit isto kot na starem telefonu?

2. Urejanje lockscreena ne dela. Yt je poln videov z dinamično uro, efektom glede na vreme. Na našem nič od tega ne dela... https://youtube.com/shorts/5IRKCqa8qXM?is=4GKRvtMmSSWiqcJQ

3. Če imaš 2 sim kartici, vidiš signal ikonco samo od ene. Od druge je na tako majhno prikazana, da niti ne vidiš. Šele ko poslajdaš dol, vidiš oba signala... neumno do amena.

4. Na srečo so še vedno pustil, da je quick panel lahko "star". Ne glede na to kje poslajdaš dol, dobiš quick panel in obvestila. Tist al levo al desno je men extra moteče.

5. Kamera primerjava z s23U, v dnevni sobi, ob cozy lučki... s26U Ima manj šuma, temne/črne stvari so bolj črne... tiste prave ostrine in da bi bil text bolja oster, pa nima.

To je to na hitro.
Tista ura mi ni jasna zakaj ne dela. Sem ga updejtal.