WTF osebni podatki in to..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Otrok v šoli mora za domaco nalogo poslikati druzino, navesti podatke kaj kdo počne in narediti druzinsko drevo s podatki o ljudeh do prababic oz. prafotrov. Sicer je negativna ocena.
A naj se skregam z ravnateljico ali poklicem takoj Hanžka?

bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Kaj briga ostale kaj pocne fotr in mati v sluzi, in kaj ostala zlahta. Naj otroka ucijo v svoje izkrivljenem sistemu, pridobivali podatkov pa ne bodo na taksen nacin.
Jaz se tega v sfrj ne spomnim.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Zgoraj naj nariše par opic, spodaj vaju, vmes pa nekaj pikic in to je to. Družinsko drevo od davnine do danes z bistvenimi podatki.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
No zajebavat se znam sam, ampak zanima me kaj ste naredili ostali v teh primerih?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Tebe en ustavi na ulici in rece, da si mu dolzan 100eur, gres mirno do bankomata in mu jih izrocis? tocno tako se folk obnasa.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.955
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Otrok v šoli mora za domaco nalogo poslikati druzino, navesti podatke kaj kdo počne in narediti druzinsko drevo s podatki o ljudeh do prababic oz. prafotrov. Sicer je negativna ocena.

bonk.gif

Zakaj pa si v tem izkrivljenem sistemu želiš pozitivno oceno za otroka? Otroku povej, da ne bo izdajal osebnih podatkov šolskemu sistemu in naj nariše takšno družino, kot si jo želi
evil.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Sumljivo. Ali se pri vas otroci tudi učijo in dobivajo del nalog v slovenskem jeziku? To je sumljivo. Učitelji zbirajo informacije (za SOVO seveda), kdo je tujec. Ali pri vas otroci tudi dobivajo naloge, kjer nekaj računajo? Sumljivo, za SOVO se zbirajo informacije, kdo je butelj. Ali se slučajno učijo o evoluciji? Povem ti, učitelji iščejo, da bo nekdo bleknil o Adamu in Evi in bodo odkrili desničarske verske skrajneže.
Ne čakaj, POKLIČI!!!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pa sem že mislil da sem morda malo paranoiče pa vidim da so hujši primerki, sedaj sem potolažen, že lažje živim
cheer.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ma prav ima na nek način. Če se družina ne želi izpostavljati je to njena odločitev in bi moral imeti učenec na izbiro drugo nalogo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

bonk.gif

Daš pač izmišljene podatke in fotke folka z neta.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.366
7.061
113
Me zanima kako bo odreagiral, ko bo prišel otrok domov s nalogo: spis na temo "moja družina", kjer bo moral celo bolj podrobno opisati odnose, stanje, etc.. v družini.

Tisto bo šele šok?

Si pa lahko predstavljam, da zna biti drevo familije za marsikoga malce neprijetna resnca v tem času, ko bo (statistično gledano) vsaj 30% zapisanih z nazivom "brezposeln" ali pa "dela na črno".

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
glej vsi smo to dali čez, tudi mi smo morali že v jugi to sestavljat,pa naši otroci isto. Cilj te teme je da otroci spoznajo svoje korenine in občutek za rodoslovno deblo. Avtorju teme pa svetujem da prilima naključne slike z neta in otrok naj napiše kar ene ljudi pa bo sistem sit in dobra ocena

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Sumljivo. Ali se pri vas otroci tudi učijo in dobivajo del nalog v slovenskem jeziku? To je sumljivo. Učitelji zbirajo informacije (za SOVO seveda), kdo je tujec. Ali pri vas otroci tudi dobivajo naloge, kjer nekaj računajo? Sumljivo, za SOVO se zbirajo informacije, kdo je butelj. Ali se slučajno učijo o evoluciji? Povem ti, učitelji iščejo, da bo nekdo bleknil o Adamu in Evi in bodo odkrili desničarske verske skrajneže.
Ne čakaj, POKLIČI!!!

Tvoja družina
cheer.gif

zajeta-slika.png