WTF osebni podatki in to..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Pa tvoja
079224d_gallery_image.jpg

Floki

Guru
6. sep 2007
10.137
3.193
113
Mi smo tudi to risal pred 25 leti ko sem bil v osnovni pa še celo leto je na steni v razredu viselo. Takrat se ni nihče kaj pritoževal glede tega.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Mi smo tudi to risal pred 25 leti ko sem bil v osnovni pa še celo leto je na steni v razredu viselo. Takrat se ni nihče kaj pritoževal glede tega.

Seveda da ne. Takrat ni bilo nič kaj preveč sramotno, če ima nekdo več, drugi manj. Danes pa že starši sami tak halo delajo, da vse sloni na materijalu, lepe cunje, dober telefon, najboljši avto, lepa fesada,...otroci se učijo in kaj hitro so pomembne samo materjalne vrednote, kaj nekdo ima, kaj nekdo dela..ne pa pač gola osnova..družina, odnos,...že ta primer, da se nekdo razburja, ker je potrebno narediti družinsko drevo pove več kot dovolj kako v pizdu družba smo postali
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam res no... kaj eni komplicirajo!!! Valda, podatke zbirajo, preko otrok, k se jih drugače ne da pridobiti, a ne?

paranoja na višku. Pa kot da kdo bere tista drevesa? a mislite, da ima učiteljica čas in željo natnačno prebrat družinska drevesa od vseh 20 mulcov v razredu??? fak no... get a life al kako že pravijo!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Hja, da naj prilepi naključne slike, mu svetujete? Potem bo pa ta prav fotr ali pa mati pršla na govorilne, pa bo "turšica" gledala debelo, ker se fotr ali pa mati ne bo ujemala s sliko o družinskem deblu...
hysterical-1.gif
Drugače pa, če bo že moral to narediti, mu pomagaj napisati čimbolj diplomatske odgovore...v bistvu poveš vse, a po drugi strani nič.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Vse se zbira in čez 60 let bomo odpirali arhive SOVE.

Izključimo sarkazem?
Učitelj bi se naj držal učnega načrta. Neka svoboda tu ni predvidena. Torej "Hanžek" nima kaj hodit v šolo. Odpraviti se mora na ministrstvo.
Avtor je odprl pravo temo, da se zagarantira nekaj mio davkoplačevalskega denarja za FDV. Pri njih bo ministrstvo naročilo, da pripravijo prenovo dela predmetov X in Y v N in N1 razredu OŠ v obsegu pet učnih ur. Veseli bodo tudi pripravljalci delovnih zvezkov in učbenikov. Vse mora biti novo, ker se dve strani spremenita.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.351
3.032
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Jaz se tega v sfrj ne spomnim.

Jaz pa se.
Saj zato pa je tako, kot je, nihče se nič ne spomne kako je bilo v SFRJ vsi pa trdijo, da je bilo vse mnogo bolje
bonk.gif
Tako, kot tisto z malico v sosednji temi in, kot je že tam bilo omenjeno, tudi včasih so opozarjal na neplačnike malice in to po šolskem radiu.
Če meniš, da v šoli tvojega otroka nič pametnega ne naučijo in od njega zahtevajo neumnosti, ga imej doma pa se sam ukvarjaj z njim.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Pa vse je kao anonimno, potem moraš pa na koncu gmail not vpisat
evil.gif
Včasih se pa študentje tudi dogovorijo s firmo za anketo in razdelijo vprašalnike
pa so vprašanja
starost
delovna doba
izobrazba
št. let v firmi
......v firmi pa nekaj deset zaposlenih in ne moreš zgrešit katero je kdo izpolnil
...pol pa seveda nekaj v smislu
se čutite pripadnost firmi
ste se pripravljeni odreæi delu plače da obdržite delovno mesto
zaupate vodstvu
.....čist po amatersko vohunjenje ko da smo totalni idioti, ampak je žalostno da večina res ne pogrunta in čist iskreno odgovarja
frown-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Za primer naj najprej učiteljica na tablo obesi svoje družinsko drevo, da si bodo učenci lažje predstavljali, kako je treba narediti
evil.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Z izbuljenimi očmi bodo gledali sošolci otroka alenke bratušek kateri bo na tablo narisal vejo družinskega drevesa....mama alenka bratušek...otac črnogorac
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tak je samo še po vukojebinah
v mestih je to privilegij, večvrednost, pogoj za uspeh al kak bi reku.......
mama Slovenka ata Slovenc je že ovira v življenju
jezen.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
To še gre. Kaj bodo gledali, ko bo otrok nalepil slike dveh moških, od katerih bo eden mama.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Uuuu... Genius idea.

Ocka Janez in Ocka Leon... To naredi! Pa Dedek Vladimir in Babica Marija, pa njun fant Dedek Klemen.

Placam, da sem lahko tisti dan zraven v soli ko bodo to videli
smile-1.gif

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Saj to otroke fopajo že v vrtcu, da je nekaj normalnega.

Potem pa čukasto gledajo, ko razlagaš, da očka Janez in očka Leon ne moreta imeti otrok.

Pa ne mi zdaj s tem, da ga lahko posvojita, ker to ne pomeni, da lahko imaš otroke)

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Saj to otroke fopajo že v vrtcu, da je nekaj normalnega.

Potem pa čukasto gledajo, ko razlagaš, da očka Janez in očka Leon ne moreta imeti otrok.

Pa ne mi zdaj s tem, da ga lahko posvojita, ker to ne pomeni, da lahko imaš otroke)

No, evo, zaradi takih kot si ti bi rad to v soli videl.
smile-1.gif

Mislim, da bo to res najboljsa ideja - Ocka Janez in Ocka Leon, in njuna prijateljica Consuela, ki me je rodila, potem je sla pa nazaj k svoji druzini na Filipine.
evil.gif