wtf, chevy

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
...orlando...
cheer.gif
. Priznam, ga še nisem videl a cesti oz.očitno nisem bil pozoren na njega. Ga ima kdo?
Peezda,všeč mi je.
shocked-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/resu...DESC&stran=

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Hyundai je vsaj malo bolj dinamičen videt. Njegova sestra pa tudi ne zaostaja.

Tukaj pa ne vidim, kaj vidiš.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.536
899
113
mal za hec... a si nore gobe jedel?
evil.gif

čakam da še cizy prijavi kakšno v tem slogu
hysterical-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Kaj niso zadaj malce prevelike luči, kar skazi izgled. Spredaj pa mi je načeloma všeč.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

O katerem Hyundaiju ti to?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

Vdimi družinski avto, praktično enoprostorec. Hjundaj nima predstavnika, torej mu ni konkurent.
Tukaj vidim prostornost, praktičnost, agilnost....pa tudi glede na to da je GM skupina, torej je vsaj bratranec Zafire, lahko potegnem relativno nizke stroške vzdrževanja...
Aja, sem omenil Flexi sedeže, torej lahko je 7 sedežnik, ali jih pa zložiš(!) in imaš ravno dno.
Notransjot je praktično identična kot zafira, v bistvu TopShit oprema je za moje pojme še celo lepša.

Za 22 jurčkev dobiš že kar lepo celoto
smile-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
jest sem ga skoraj kupil, pa sev vseno raje vzel drvarnco, doblota. Zgleda velik, samo notr je pa dokaj malo placa. Cenovno je kr ugoden in všečen na zunaj...

Notranjost pa me je razočarala... (prostornost)..

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Najbolj primerljiv konkurent je prejšnji model Opel Zafire, na katerem podvozju Orlando tudi stoji. Glavna razlika je v motorjih.
Škoda, da nisem še nobenega potestiral, čeprav me je nekoliko zanimal, a takrat niso imeli 2.0 dizla z ročnim menjalnikom. Zdaj jih imajo, a me žal ne zanima več, kar pa seveda ne pomeni, da bi bil slab avto ali kaj.

Tale test je bolj tako, a neke osnovne informacije le poda.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Sej majo tudi italjani nek rebrandan terenski enoprostorec, Fiat Freemont, dokaj podobne linije, mogoče še malce bolj agresiven izgled.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Fiat Freemont = Dodge Journey (s malo spremenjeno zunanjostjo).

Zanimivo pa v primerjavi s starejšimi Dodge-i, ki so (bili) na voljo pri nas, ta niti ne izgleda tako nekvalitetno narejen skupaj.