Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik qqqqqqq pravi:
Kako ni resna zadeva, sej stavba ne stoji sred tropskega gozda. Predvidevam, da se v bližini nahajajo ljudje, ampak to je moje noro ugibanje...
Maš prav. Sem slišal, da obstaja nekje v Sloveniji neka cesta brez pločnika, pa po njej vseeno hodijo ljudje. Baje da se cesta ne nahaja sredi tropskega gozda. Na Kanalu A so že pred pol ure poslali ekipo do te ceste, z neposrednim javljanjem bodo prekinili Rebelde, da poročajo o tem fenomenu.
Vem kaj hočeš povedat ampak še vedno smatram to za pomembno zadevo, če pade tam kjer ljudje hodijo, v nasprotnem primeru mi je pa vseeno, tud če pade na Rebelde.
Meni se zdi, da bo več in bolje opravila ustrezna strokovna služba kot pa krdelo butastih novinarjev.
Zaradi A kanala se ne bo kaj dosti premaknilo, saj jih noben več resno ne jemlje. Drugi pa imajo itak na sporedu tajkune, korupcije, insinuacije, tožbe in kar je še lepega v deželi Kranjski pred volitvami.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.