Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Nabavi Linksys WRT54GL, gor daj drug firmware - s tem "odpreš" moč iz 50mW na 250mW..jaz s svojim pokrivam cel blok, kljub temu, da je precej železne armature vmes!
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Nabavi Linksys WRT54GL, gor daj drug firmware - s tem "odpreš" moč iz 50mW na 250mW..jaz s svojim pokrivam cel blok, kljub temu, da je precej železne armature vmes!
250mW ti prav nič ne koristi, ko pa imajo ostale naprave (odjemalci) precej manjšo oddajno moč...
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
250mW ti prav nič ne koristi, ko pa imajo ostale naprave (odjemalci) precej manjšo oddajno moč...
- Potrebuješ 2x wrt54gl.
- Naložiš nek open-source firmware (dd-wrt bo recimo popolnoma zadoščal).
- Oba pravilno nastaviš (pobrskaj med mojimi objavami, ker sem že vsaj 10x na tem forumu objavil podrobne nastavitve za povezavo dveh "router-jev")
- Glede na razdalijo, bi priporočal, da nastaviš 802.11b standard in če bo potrebno lahko povečaš moč.
100% mora delovat
LP
Torus
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
- Potrebuješ 2x wrt54gl.
- Naložiš nek open-source firmware (dd-wrt bo recimo popolnoma zadoščal).
- Oba pravilno nastaviš (pobrskaj med mojimi objavami, ker sem že vsaj 10x na tem forumu objavil podrobne nastavitve za povezavo dveh "router-jev")
- Glede na razdalijo, bi priporočal, da nastaviš 802.11b standard in če bo potrebno lahko povečaš moč.
100% mora delovat
LP
Torus
Zakaj bi kupoval te starine, če lahko uporabiš novejše routerje in z njimi povezan N standard, ki že zaradi kodiranja signala omogoča pri isti oddajni moči bolj oddaljeno komunikacijo, da o MIMO niti ne govorimo?